Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Mauručaitės ir A.Butkevičiaus 25-osios pažinties metinės: „Palangos degalinėje lakavausi nagus“

Dainininkė Viktorija Mauručaitė ir renginių organizatorius, atlikėjų vadybininkas Artūras Butkevičius – viena iš tų porų, kuri tarsi parodo, kad norint kartu gyventi, santuoka nėra būtina. Ši pramogų pasaulio pora liepos 15 dieną atšventė nei daug, nei mažai – 25 metų pažinties metines. Ta proga kalbėdamasi su Žmonės.lt Viktorija prisipažino, kad po ketvirčio amžiaus, praleisto drauge, santuokos spaudas pase jų gyvenime nieko nebepakeistų.
Viktorija Mauručiatė ir Artūras Butkevičius prieš 25 metus ir dabar
Viktorija Mauručiatė ir Artūras Butkevičius prieš 25 metus ir dabar / Socialinių tinklų nuotr.

Žmonės.lt susisiekė su Viktorija ir pasiteiravo, kodėl didelį gyvenimo kelią nukeliavę žmonės taip ir nesusituokė.

„Draugystės pradžioje būna toks euforijos laikas, kai norisi visko: vestuvių, vaikų – visko. O paskui jau gyvenimas taip susidėlioja, kad tiesiog gyveni ir gyveni. Dabar jau, ko gero, būtų šventė vardan šventės. Tai kol kas dar jos nėra. Negali žinoti: o gal vieną dieną susigalvosim. Dabar yra taip, kaip yra. Negaliu sakyti, kad niekada to nebus. Bet taip pat nesakau, kad ta šventė bus “, – sakė Viktorija.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Artūras Butkevičius ir Viktorija Mauručaitė
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Artūras Butkevičius ir Viktorija Mauručaitė

V.Mauručaitė priminė, kad ir ji, ir Artūras yra buvę ankstesnėse santuokose.

Žmonės.lt paprašyta, Viktorija prisiminė jų su Artūru pirmąją pažinties dieną. Prieš 25 metus, liepos 15 d. Artūras pajūryje organizavo festivalį „Geras“. Tuo metu Viktorija buvo grupės „Dinamika“ narė. „Galbūt anksčiau ir buvau jį mačiusi, bet tada tikrai nė nenutuokiau, kad tai gali būti TAS žmogus“, – pasakojo Viktorija.

Pirmą kartą Artūras ir Viktorija susitiko Palangos degalinėje. „Mes su kitais grupės „Dinamika“ nariais – Gintautu Broku ir Dariumi Ramanausku –sėdėjome mašinoje, aš lakavausi nagus ir laukėme, kada kas nors atvažiuos mūsų palydėti į festivalį Šventojoje. Mūsų pasitikti atvažiavo Artūras – taip ir susipažinome“, – 25 metų senumo lemtingą akimirką prisiminė VIktorija.

Minėdama 25 pažinties metines Viktorija jautriais žodžiai padėkojo Artūrui už drauge praleistus metus. Įrašu ir nuotraukomis , kuriose pora įamžinta dabar ir beveik prieš 25 metus, moteris sutiko pasidalinti su Žmonės.lt skaitytojais.

„25 kartu

Aš su tavim, tu su manim. Tada ir dabar…

Skaičius gražus ir didelis, o gyvenimo tempas stebina, rodos vos pralėkė tie margi 5, o dabar jau ir 25!

Apie gyvenimą kartu galima būtų parašyti ne vieną romaną ar filmuoti non stop realybės šou ir jis, patikėkit, stebintų ne vieną.

Šiai dienai, stabilumas baisiai nemadingas, bet mes niekada su mada nekeliavome, vertybės veda gyvenimo keliu. Visur dūmai rūksta, visur žydi gėlės, ne išimtis ir mes. Pas mus, oi, kiek visko apstu!!! Bet svarbiausia…. laisvė, laisvė gyventi savuose pasirinkimuose, laisvė daryti kada nori ir ką nori, laisvė priimti šalia esantį visokį. (Na, dažnai dar burbu kai kuriais klausimais) Ar iškart to išmokau? Oi, neeee, mokiausi, mokausi, bet jau daug ir išmokau!!! Ir dabar sakau, namai tie patys, vaikai – mūsų, anūkai – pasiekimas, tikslas apie mūsų gyvenimo kelią, bet gyvename laisvai, nevaržant vienas kito savo pasirinkimuose.

Ačiū, Artūrai Butkevičiau, už gyvenimo pamokas, bet ir be manęs tavo gyvenimo spalvos būtų kitokios, ne tokios spalvotos.

O ir…. Mes, moterys, mokam gėlių nusipirkti ir tai visiškai normalu, bet kaip saldu jas gauti iš vyro ir niekas iš manęs to neišoperuos, niekaip!“

Žmonės.lt primena, kad 2012 m. sausio mėn. porai gimė dukra Angela.

Iš ankstesnių santykių buvusi grupės „Dinamika“ vokalistė V.Mauručaitė turi dukrą Gabrielę-Vashą, o A.Butkevičius – dukterį Indrę.

~25 kartu ~ Aš su tavim, tu su manim. ❤️ Tada ir dabar… Skaičius gražus ir didelis, o gyvenimo tempas stebina, rodos...

Posted by Viktorija Mauručaitė on 2024 m. liepos 15 d., pirmadienis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito