Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Donatas Montvydas pristato Portugalijoje kurtą klipą: apsauginių gaudynės ir ypatingas svečias

Donatas Montvydas nepaliauja stebinti ir šį kartą pristato visiškai negirdėtą skambesį. Vasaros hitu pretenduojančią tapti dainą „Ikaras“ lydi net savaitę Portugalijoje filmuotas vaizdo klipas, pareikalavęs ne tik daug jėgų, bet ir visam gyvenimui atmintyje įsirėšiantis dėl jį lydėjusių nuotykių.
Donatas Montvydas
Donatas Montvydas

Atlikėjas dar kartą įrodė, kad jis nebijo laužyti standartų ir siekia atnešti naujovių į muzikos rinką. Nei vienas šalies atlikėjas dar nėra įžengęs į „afrobeat“ stilių, tuo labiau šiam muzikos žanrui pritaikant lietuvišką tekstą. Tai buvo nemenkas iššūkis, kurį sėkmingai padėjo įveikti atlikėja Elayork ir būgnininkas, tekstų autorius Andrius Kairys.

Stipri kūrybinė komanda jau tapo Donato Montvydo vizitine kortele. Kitas atlikėjo unikalumas – didelis dėmesys šokiui ir choreografijai. Tik šį kartą komanda norėjo nustebinti ir patys save – prie vaizdo klipo dirbo profesionalai šokėjai iš užsienio – Nigerijos, Kamerūno ir Portugalijos. Choreografiją kūrė Edgaras Kerpė. Repeticijos truko mėnesius.

Donatas
Donatas

„Svarbiausias tikslas buvo atspindėti bendrą dainos atmosferą, perteikti nuotaiką. Pats filmavimas buvo išties intensyvus, nors nesijautė, kad tai yra darbas, nes dalis mūsų kartu dirba ne vienerius metus ir tapome šeima“, – bendru darbu džiaugėsi šokėjas E.Kerpė.

Išvysti Donatą Montvydą naujame amplua siekė ir vaizdo klipo režisierius Eugenius Tichonov. Komandos užmojai buvo labai dideli. Naujas darbas tapo neabejotinai brangiausiu iki šiol sukurtu D.Montvydo vaizdo klipu.

„Pasiruošimas buvo tikrai sudėtingas, ne kartą vykome į Portugaliją ieškoti unikalių, dažnam nematytų vietų, intensyviai ruošėmės. Neslėpsiu, varėme kaip išprotėję. Kai skridome namo su komanda vieningai sutarėme: tikrai sunkiai dirbome, bet buvo labai verta“, – pabrėžia režisierius.

Donatas Montvy
Donatas Montvy

Atlikėjas savo užsidegimu aukštai iškėlė sparnus, tačiau kaip mitinė asmenybė Ikaras saulėje jų nenudegė – rezultatas pranoko lūkesčius.

„Donato ir šokėjų atsidavimas yra paperkantis. Žinote, jei nebūtų šokio, nebūtų ir vaizdo klipo. Bet dirbant su Donatu esu tikras – jis visada paruoš kažką, kad aš tikrai turėčiau, ką filmuoti“, – šypteli režisierius, pats ilgametis šokėjas E.Tichonov.

Neapsakomas tempas, miego stoka, filmavimus stabdančios vasaros liūtys, nuovargis – tai tik dalis bagažo, kurį komanda kaip nepamainomą patirtį parsivežė su savimi. Iš atminties neišdils ir akimirka,

kai daliai be bilietų metro stotyje apsilankusių komandos narių teko bėgti nuo juos sulaikyti bandžiusių apsauginių.

Tačiau neabejotinai pačiam Donatui Montvydui ryškiausiu ir svarbiausiu tapo vaizdo klipe nusifilmavusi dukra Adelė. Netikėtai gimusi idėja tapo kelionės kulminacija.

„Vienas gražiausių momentų, kad kartu važiavo Adelė. Noriu, kad ji pasisemtų patirties, kurią aš, kaip tėtis, galiu suteikti. Ir jau dabar drąsiai galiu pasakyti, kad ji tikrai geriau šoka už mane (juokiasi).

Labai ja didžiuojuosi ir džiaugiuosi, kad tokios patirtys jai gali padėti suformuoti charakterį, tobulėti, nepaisant to, kokią ji ateitį sau pasirinks. Nors ji jau dabar žaibiškai auga ir žino, ko nori iš gyvenimo, nes kai pasiūliau važiuoti kartu, pirmasis jos klausimas buvo: „O koks bus mano honoraras?“ – juokiasi atlikėjas Donatas Montvydas.

VIDEO: Donatas Montvydas - Ikaras (Official Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus