Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Princui George'ui suėjo 11 metų: paviešintas neįprastas būsimojo karaliaus portretas

Liepos 22 d. princui George'ui, Velso princų Williamo ir Catherine Middleton pirmagimiui sūnui, sukako 11 metų. Laikydamasi tradicijos, jo mama paviešino ūgtelėjusio sūnaus portretą.
Princas George'as kūdikystėje ir dabar (2024 m. vasara)
Princas George'as kūdikystėje ir dabar (2024 m. vasara) / Instagramo nuotr.

Nuotraukoje, kurią Catherine Middleton padarė Vindzore šio mėnesio pradžioje, jaunasis princas sėdi ant akmeninio suoliuko, šiek tiek pasilenkęs į priekį ir šypsosi jį fotografuojančiai mamai.

George'as apsirengęs elegantišku švarkeliu ir baltais marškiniais, o ant kairiojo riešo galima pastebėti karoliukų apyrankę.

Skirtingai nuo princesės Charlotte ir princo Louis nuotraukų, paskelbtų jų gimtadienių proga, šiais metais, Kate George'o nuotrauką padarė nespalvotą

„Sveikiname princą George'ą su 11-uoju gimtadieniu!“ – skelbia įrašas šalia nuotraukos.

Naujausia princo George'o nuotrauka:

Nauja sosto įpėdinio nuotrauka pasirodė praėjus vos savaitei po to, kai jis kartu su savo tėvu princu Williamu Vokietijoje stebėjo UEFA Europos futbolo čempionato „Euro 2024“ finalo rungtynes tarp Anglijos ir Ispanijos. Deja, Anglija pralaimėjo 2:1, o Ispanija paskutinę minutę įmušė įvartį ir iškovojo pergalę.

Princas George'as Alexanderas Louisas gimė Londone, 2013 m. liepos 22 d. 16.24 val. Jis taps 43-uoju monarchu nuo Viljamo Užkariautojo laikų. Berniukas šiuo metu yra antras eilėje į sostą.

George'as buvo pakrikštytas spalio 23 d. Švento Jokūbo rūmų Karališkojoje koplyčioje, o vienu iš jo krikštatėvių buvo išrinktas Hughas Grosvenoras, 7-asis Vestminsterio hercogas.

Užsienio žiniasklaidoje pabrėžiama, kad princas George'as auklėjamas kiek švelniau nei ankstesni sosto įpėdiniai. Manoma, kad taip yra dėl to, kad jo mama augo ne karališkojoje aplinkoje.

Princesė Catherine Middleton ir princas Williamas stengiasi, kad princas George`as turėtų normalią vaikystę ir kartu būtų pasirengęs ateityje užimti sostą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus