Слава
Україні!
Praleisti meniu
Vilnius
+15°
Kaunas
+16°
Klaipėda
+11°
Šiauliai
+15°
Panevėžys
+15°
Alytus
+15°
Mažeikiai
+14°
Utena
+15°
TV programa
Orai.lt
Naujausios
Skaitomiausios
Naujienlaiškiai
Klausyk
Galerijos
Video
Projektai
Atsiųskite naujieną
Kontaktai
Naujienos
Kriminalai
Lietuva
Pasaulis
Orai
Komentarai
Tribūna
Istorija
Švietimas
Organizacijų pranešimai
Gazas
Rodyti daugiau
Verslas
Energetika
Mokslas/IT
Finansai
Bendrovės
Transportas
NT ir interjeras
Agronaujienos
Autorinka
Ejudėjimas
Pranešimai
BNS Spaudos Centras
saugukelyje.lt
Rodyti daugiau
Sportas
Krepšinis
Futbolas
Lengvoji atletika
Tenisas
Vandens sportas
Kovinis sportas
Buriavimas
Regbis
Autosportas
Žiemos sportas
Ekstremalu
Kita
Rodyti daugiau
Sveikata
Sveikatos naujienos
Grožis
Gera savijauta
Ilgaamžiškumas
Žmonės.lt
Eurovizija
Lietuva
Pasaulis
Muzika
Gyvenimas
Ar žinai?
Maistas
Santykiai
Šeima
Sveikata
Mada ir grožis
Namai
Pokalbiai
Kelionės
Receptai
Nieko sau!
Rodyti daugiau
Kultūra
Literatūra
Kinas
Renginiai
Teatras
Muzika
Vizualieji menai
Asmenybė
Kino pavasaris
Rodyti daugiau
Reklama
Karjera
Vertybės
Naudojimosi taisyklės
Privatumo politika
Autoriai
Interesų deklaracijos
15min grupė
Etikos kodeksas
Naujausios
Lietuva
Pasaulis
Kriminalai
Verslas
Žmonės.lt
Gyvenimas
Sveikata
Kultūra
Sportas
Video
Galerijos
Girios ošia
Kelionės
Eurolyga
⚡eJudėjimas
Tyrimai
Gazas
ŽALIAS
Maistas
Agronaujienos
Vaistai nekalba
Kas naujo kaime
Projektai
Patikrinta 15min
Daugiau
Prisijungti
Redaguoti paskyrą
Mano naudos
Mano sąskaitos
Mano naujienos
Skaitysiu vėliau
Mano receptai
Pagalba
Atsijungti
Prenumeruoti
Grybai
Visos temos
Shutterstock nuotr./Grybai
Grybai
– organizmai, išauginantys kotą ir kepurėlę. Būna nuodingų ir valgomų grybų.
Laikas griebti pintines: Dzūkijos miškuose išdygo pirmieji šių metų bobausiai
Išsaugota
Mikologas: šis grybas gali tai, apie ką kiti tik svajoja – jis „prisikėlinėja iš numirusių“, bet žmogui gali būti ir mirtinai pavojingas
Prenumeratoriams
Išsaugota
Grybų užsiauginti namuose kviečiančios Akvilė ir Deimantė: viskas prasidėjo nuo kavos tirščių
Prenumeratoriams
Išsaugota
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su grybais: traškumas – garantuotas
Išsaugota
Kreminė kreivabudžių sriuba: sodrus skonis, kuriam lygių nerasite
Išsaugota
Traškumu stebinančios kreivabudės: tobula alternatyva traškiai vištienai
Išsaugota
Kulinarijos klasika sužibs naujai: vegetariškas Velingtonas su grybais
Išsaugota
Iš koto verčiantys grybų kepsneliai: pasigaminti lengviau jau nebūna
Išsaugota
Skaitytoja šio radinio nepažino: mikologas paaiškino, kas tie „puodeliai“ ir „dubenėliai“ sutrūkinėjusiais krašteliais
Prenumeratoriams
Išsaugota
Rodyti senesnius straipsnius
Dalintis
Kopijuoti