Grybai

Visos temos
Grybai Shutterstock nuotr./Grybai

Grybai – organizmai, išauginantys kotą ir kepurėlę. Būna nuodingų ir valgomų grybų.

Marytės Juodžiukynaitės surasti bobausiai.

Laikas griebti pintines: Dzūkijos miškuose išdygo pirmieji šių metų bobausiai

Utenos rajone skaitytoja aptiko reto grožio grybų

Mikologas: šis grybas gali tai, apie ką kiti tik svajoja – jis „prisikėlinėja iš numirusių“, bet žmogui gali būti ir mirtinai pavojingas

Mushi Mushi grybų auginimo rinkiniai

Grybų užsiauginti namuose kviečiančios Akvilė ir Deimantė: viskas prasidėjo nuo kavos tirščių

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su grybais

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su grybais: traškumas – garantuotas

Kreminė kreivabudžių sriuba

Kreminė kreivabudžių sriuba: sodrus skonis, kuriam lygių nerasite

Traškios kreivabudės

Traškumu stebinančios kreivabudės: tobula alternatyva traškiai vištienai

Grybų Velingtonas

Kulinarijos klasika sužibs naujai: vegetariškas Velingtonas su grybais

Kreivabudžių kepsneliai

Iš koto verčiantys grybų kepsneliai: pasigaminti lengviau jau nebūna

Rupusis žievinukas

Skaitytoja šio radinio nepažino: mikologas paaiškino, kas tie „puodeliai“ ir „dubenėliai“ sutrūkinėjusiais krašteliais