Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

Artur Lebedenko-Swan – apie vienos damos persekiojimą: „Nuolat siunčia savo nuogos nuotraukas“

„Dabar socialiniai tinklai tai yra tūkstančiai žmonių, kurie žiūri, kurių jūs net nežinot, ir jie turi laisvę jums bet ką parašyti ir bet ką padaryti, ir jūs neturėsit kaip apsiginti. Todėl turite suvokti, kad jūsų laukia būtent ta našta net ne gintis, bet priimti tą neigiamą kažkokį šleifą iš visuomenės, ir sugebėti tai atstovėti, sugebėti pasistatyti sieną, ir to nematyti“, – sako nuomonės formuotojas Artur Lebedenko-Swan.
Artur Lebedenko-Swan
Artur Lebedenko-Swan / LNK nuotr.

Žinomą vyrą kalbino LNK laida „Nuo... Iki...“. Beveik 100 tūkstančių sekėjų vien instagrame turintis 39-erių Artur Swan puikiai pažįstamas sporto ir sveikos mitybos aistruoliams. Tiesa, pastaruoju metu vyras kur kas dažniau dalinasi ne patarimais mitybos bei sporto klausimais, o nuosavos tinklalaidės pokalbiais „Tapk geresniu“, kuriuose garsios asmenybės ir skirtingų specialybių žmonės kalbinami įvairiomis temomis.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Artur Lebedenko-Swan
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Artur Lebedenko-Swan

Norintys tapti žinomais socialiniuose tinkluose, pasak Artur, turėtų prisiimti riziką, kuri laukia, o ji ne tokia ir maža. Artūras pasakos susidūręs su grasinimais vos išpopuliarėjo, nors niekada nesiekęs tapti žinomu – tai nutiko tarsi savaime, kai ėmė gilintis į sportą, sveiką mitybą, ir tuo dalintis socialiniuose tinkluose. Artūrą ėmė sekti tūkstančiai, jis buvo kviečiamas į televizijos laidas, duoti interviu, o jo sukurtas projektas „Motyvuoti atletai“ tapo itin populiarus. Tuomet Artūras sako dar nežinojęs kokią kainą teks sumokėti.

Artur Swan paskyros nebuvo nulaužtos bei pavogtos, jis nepatyrė šantažo, tačiau iki šiol yra savotiškai persekiojamas vienos damos, reguliariai siunčiančios savo nuogos nuotraukas. Vyrui teko susidurti ir su moterimi, kuri naudodamasi pažintimi, bandė pasipelnyti finansine prasme. Jeigu esate garsus, pasak Artur, kur kas sunkiau bus susikurti ir asmeninį gyvenimą, nes ne visi nori, kad jų antroji pusė būtų matoma.

„Man ne kartą buvo pasakyta, kad viskas gerai, bet nenorėčiau būti su tavimi, nes nenoriu tapti matoma...“ – pasakoja Artur Swan.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ – 20 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius