TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Milisandros Radzevičienės mama Virginija: „Palaikyčiau dukrą, net jei ji būtų neteisi“

laidoje „KK2 penktadienis“ – istorijos apie pačių įvairiausių spalvų kupiną motinystę, kurioje – ir euforija, ir nesėkmės, ir ligos, ir amžinas rūpestis dėl vaikų ateities. Artėjant Motinos dienai žinomi šalies žinomi žmonės prabils, kokie yra laimingi turintys mamas. O dar laimingesni tie, jei mamos – dar ir draugės. Žinomų vaikų mamos prisipažins: nesvarbu, ar vaikams 3-eji ar 30-imt, jaudulys dėl jų laimės bei sveikatos nesibaigia.
Milisandra Radzevičienė su mama
Milisandra Radzevičienė su mama / LNK nuotr.

Dainininkė ir verslininkė Milisandra Radzevičienė, į „KK2 penktadienio“ studiją atvykusi su mama Virginija, jai skyrė pačius gražiausius žodžius.

„Mes ir kolegės, ir geriausios draugės, ir labai daug kartu praleidžiam daug laiko tiek kelionėse, tiek darbe, mūsų laisvalaikis kartu. Labai džiaugiuosi, kad mane dievulis mane taip nukreipė ir pataikiau į labai gerą šeimą“, – šypsenos veide neslėps Milisandra.

Milisandros mama Virginija Kvaraciejienė atskleis, kad dukra gimė iš begalinės meilės.

LNK nuotr./Milisandros Radzevičienės mama
LNK nuotr./Milisandros Radzevičienės mama

„Būti Milisandros mama yra dovana. Ištekėjau būdama 19-os metų, ryšys su vyru buvo gan stiprus ir staigus, neužilgo gimė dukra, kurią pavadinau meilės vardu. Netyčiukas, bet labai lauktas vaikas. Kai susipažinom su būsimu vyru, pareiškimus tuoktis padavėm po dienos. Po devynių mėnesių gimė dukra. Aš to vyro labai norėjau, jis man buvo labai gražus, kai pirmą kartą jį pamačiau, pagalvojau, kad šitas vyras bus mano vaikų tėvas. Inteligentiškas, išsilavinęs, o ko dar ieškoti? Kai susitikom Gedimino prospekte ir daugiau neišsiskyrėm“, – laidoje „KK2 penktadienis“ apie pažintį su Milisandros tėvu pasakos Virginija Kvaraciejienė.

Milisandra sakys, kad su mama aptaria ne tik verslo, bet ir meilės reikalus. „Mama yra tas žmogus, nuo kurio nėra nė vienos paslapties, viską viena apie kitą žinom, aš viską mamai sakau“, – pasakos Milisandra.

LNK nuotr./Milisandros Radzevičienės mama
LNK nuotr./Milisandros Radzevičienės mama

„Aš visada palaikau ir palaikysiu dukrą bet kokioje situacijoje, kas benutiktų“, – sakė Virginija, paklausta apie kilusį skandalą su Milisandros vyro scenos partnerio Juozo Butnoriaus šeima.

„Net jei žinosite, kad ji neteisi?“ – pasitikslino vedėjas Tomas Ališauskas.

„Taip, nes čia yra mamos ir dukros ryšys”, – sakė V. Kvaraciejienė.

Visa šventinė laida su mamomis Laima Stonče, Akvile Kisieliene, Evelina Petrauskiene – jau šį vakarą, 19.30, laidoje „KK2 penktadienis“ per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius