TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Šalta jogurto sriuba: tiks ir vėsią, ir karštą dieną

Šaltos sriubos – šiltojo sezono palydovės, o mes jau ir žengiame į pavasarį ir vasarą septynmyliais batais. Metas paįvairinti ir mūsų valgiaraštį.
Šalta jogurto sriuba
Šalta jogurto sriuba / Shutterstock nuotr.

Jums reikės:

0,5 l natūralaus jogurto,

100 ml šalto gazuoto mineralinio vandens,

maltų ciberžolių ant peilio galiuko (nepadauginkite, čia jos reikia tik švelniam skoniui suteikti),

3 trumpavaisių agurkai,

3–4 svogūnų laiškų,

šaukšto alyvuogių aliejaus,

druskos

Kaip gaminti:

1. Agurkus nulupkite, išimkite sėklas. Likusį minkštimą ir svogūnų laiškus sutrinkite trintuvu.

2. Jogurtą išplakite su gazuotu mineraliniu vandeniu, aliejumi ir maltomis ciberžolėmis.

3. Jogurtą sumaišykite su agurkų mase, pagal skonį įberkite druskos, supilstykite ir išsyk patiekite

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius