Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 09 10

15min.lt tapo Sostinės krepšinio lygos informaciniu partneriu

Naujienų portalas 15min.lt bendradarbiaus su didžiausiu Vilniaus mėgėjų krepšinio turnyru – Sostinės krepšinio lyga. Per 2000 krepšinio mėgėjų vienijančių Sostinės pirmenybių eigos svarbiausi momentai kiekvieną savaitę bus publikuojami antrame pagal populiarumą mūsų šalies portale. 15min.lt taip pat įsteigs specialias antrosios vietos taures Sostinės A, B ir C lygų komandoms.
Ramūnas Šiškauskas
Ramūnas Šiškauskas / Sauliaus Čirbos nuotr.

Sostinės krepšinio lygoje praėjusiame sezone iš viso rungtyniavo 108 komandos. Pajėgiausioje A lygoje rungtyniauja ir tokie praeityje garsūs krepšininkai kaip Ramūnas Šiškauskas, Andrius Giedraitis, Rolandas Skaisgirys ir kiti.

Didžiausias miesto pirmenybes organizuojanti Vilniaus krepšinio sąjunga po savo sparnu taip pat turi IT įmonių lygą, kuri nuo šiol vadinsis 15min.lt vardu. Sparčiai populiarėjančiame turnyre rungtyniauja informacinių technologijų srityje dirbančių įmonių darbuotojai. Per ketverius gyvavimo metus lygos komandų skaičius išaugo nuo 5 iki 18, o šiame sezone tikimasi, kad jis perkops 20. 

Sostinės ir IT lygų turnyrus organizuojančios Vilniaus krepšinio sąjungos vadovas Edvinas Kasulaitis tikisi, kad bendradarbiavimas su 15min.lt dar labiau išpopuliarins  mėgėjų krepšinį: „Labai džiaugiamės, kad vienas didžiausų mūsų šalies naujienų portalų tapo informaciniu mūsų partneriu. Tikimės, kad bendradarbiavimas bus tvarus ir ilgalaikis, o mėgėjų krepšinis dar labiau išpopuliarės ir sukvies vis daugiau žmonių aktyviai leisti laisvalaikį su oranžiniu kamuoliu“.

Naujų komandų registracija į naujo sezono Sostinės krepšinio lygą bei 15min.lt-IT lygą jau prasidėjo ir truks iki spalio 1 dienos. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas