Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2012 06 20

Ar mėšlungis neatims iš LeBrono Jameso auksinio šanso tapti NBA čempionu?

LeBronas Jamesas dar niekada nebuvo taip arti savo svajonės. Majamio „Heat“ lyderis padarys viską, kad galiausiai pasipuoštų NBA čempiono žiedu, ir kojų raumenų mėšlungis, kankinęs ketvirtajame superfinalo mače, anot L.Jameso, jo nesustabdys.
LeBronas Jamesas buvo išneštas iš aikštelės
LeBronas Jamesas buvo išneštas iš aikštelės / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Heat“ sirgalių širdys ėmė plakti greičiau, kai lemiamomis ketvirtojo NBA superfinalo mačo akimirkomis L.Jamesas krito ant parketo ir negalėjo pakilti.

Kol „Heat“ lyderio nebuvo aikštelėje, Oklahomos „Thunder“ persvėrė rezultatą. Šlubčiodamas L.Jamesas grįžo, pataikė tritaškį ir padėjo „Heat“ vėl susigrąžinti iniciatyvą, tačiau tęsti mačo nebegalėjo.

Nors „Heat“ laimėjo 104:98 ir atsidūrė per žingsnį nuo NBA čempionų žiedų, Majamio ekipos sirgaliams labiausiai nerimą kelia L.Jameso sveikata. Kas nutiko jų lyderiui?


„Žinojau, kad nesusižeidžiau – tai buvo tik mėšlungis. Norėjau nueiti iki atsarginių žaidėjų suolo, bet negalėjau – kojos manęs neklausė. Tai ne pirmas mėšlungis mano gyvenime, todėl žinojau, koks tai nemalonus jausmas“, – po mačo „Heat“ sirgalius nuramino L.Jamesas.

Jis neslėpė, kad vis pasikartojęs mėšlungis jam kelia nerimą, tačiau vylėsi, kad penktajame superfinalo mače, kai „Heat“ namuose turės šansą užbaigti seriją, jis galės žengti į aikštę ir joje atiduoti visas jėgas.

„Džiaugiuosi, kad turime puikius gydytojus ir trenerius. Jau dabar jaučiuosi daug geriau. Matysime, kaip bus rytoj“, – pridūrė L.Jamesas, leidęs suprasti, kad padarys viską, jog žaistų kitame mače.

„Heat“ ir „Thunder“ penktąsias NBA superfinalo serijos rungtynes žais po dviejų dienų – naktį į penktadienį (Lietuvos laiku).

„Mėšlungis tiesiog nesitraukė, – nerimo neslėpė „Heat“ treneris Erikas Spoelstra. – Požymių buvo ir prieš rungtynes, tačiau pasakiau LeBronui, kad jis turi kautis netausodamas savęs. Jis taip ir padarė. Jis žaidė taip intensyviai, jog arenoje pasidarė karšta. Manau, jog visi tai pajuto.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas