Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 30

Darius Songaila: „Kūnas ne toks ir nuovargio dar yra“

Darius Songaila debiutavo oficialiose sezono rungtynėse, vilkėdamas Stambulo „Galatasaray“ marškinėlius. Dar prieš kelias savaites Vilniaus „Siemens“ arenoje jis gynė Lietuvos garbę, o po pergalės penktadienio vakarą prisipažino dar jaučiantis nuovargį po Europos krepšinio čempionato.
Darius Songaila
Darius Songaila / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Darius Songaila

„Galatasaray“ krepšininkai į Eurolygos pusfinalį žengė 77:64 įveikę Salonikų PAOK klubą, kuriame rungtyniauja kitas lietuvis Martynas Andriuškevičius.

D.Songaila kalbėdamas apie šį susitikimą pabrėžė, kad komandos treneris tausojo savo auklėtinių jėgas, mat Vilniuje jų dar lauks dvejos iš eilės rungtynės. Lauks, bet tik tuo atveju, jei šeštadienį svečiai iš Turkijos įveiks savo varžovus.

„Atrodo neseniai palikau Vilnių, o ir vėl esu čia. Visada smagu grįžti. Pasibaigus čempionatui Turkijoje kasdien treniravomės po du kartus, todėl kūnas ne toks ir nuovargio dar yra. Sezonas dar tik prasidėjo, todėl viskas bus gerai“, – kalbėjo su aptvarstytotmis kojomis žaidęs lietuvis.

Rungtynėse su PAOK D.Songaila aikštėje praleido 19 minučių ir surinko 5 taškus. „Laukia trys varžybos iš eilės, o kadangi antroje pusėje turėjome pranašumą, reikėjo pataupyti krepšininkų jėgas ir visiems duoti pažaisti“, – sakė iš NBA į Europą persikėlęs krepšininkas.

Jis tikino, kad klubo vadovai šio sezono tikslų dar neįvardijo, o kalbėdamas apie naująjį savo klubą D.Songaila neslėpė, kad konkurencija „Galatasaray“ šį sezoną yra didžiulė.

Po rungtynių krepšininkas išskubėjo susitikti su savo mama ir seserimi. D.Songailos ir „Galatasaray“ varžovai paaiškės po Vilerbano ASVEL ir „BCM Gravelines“ komandų rungtynių.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento