Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 05

Dwane'o Casey pagyros Jonui Valančiūnui: „Jis sužaidė galingai“

NBA reguliaraus sezono rungtynėse Rytų konferencijos lyderių akistatoje „Toronto Raptors“ komanda 112:120 (25:28, 18:29, 31:27, 38:36) nusileido „Cleveland Cavaliers“. Nepaisant pralaimėjimo, lietuvis Jonas Valančiūnas sužaidė vienas geriausių sezono rungtynių ir sulaukė pagyrų iš ekipos trenerio Dwane'o Casey.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / „Scanpix“/AP nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Po rungtynių JAV žiniasklaida daugiausia aptarinėjo ne J.Valančiūno galingą pasirodymą (26 tšk., 11 atk. kam.), o nesportinę pražangą stabdant LeBroną Jamesą.

 

Vis dėlto, po rungtynių kalbėdamas su žiniasklaida D.Casey pagyrė savo ekipos vidurio puolėją.

„Jis sužaidė galingai. Tai buvo vienos iš rungtynių, kuriose, mano nuomone, jis dominavo. Jie gerai gynėsi prieš Lou Williamsą ir DeMarą DeRozaną, o Gravis Vazquezas puikiai surasdavo atsidengusį Joną“, – sakė D.Casey.

VIDEO: Jono Valančiūno žaidimas prieš „Cavaliers“

„Raptors“ ekipa ir toliau rungtyniauja be pagrindinio įžaidėjo Kyle'o Lowry, tačiau mače su „Cavaliers“ puikiai sekėsi G.Vazquezui, atlikusiam net 13 rezultatyvių perdavimų.

Jis sužaidė galingai. Tai buvo vienos iš rungtynių, kuriose, mano nuomone, jis dominavo.

„Mes labai gerai keisdavomės ir Jonas dažnai likdavo prieš mažesnį varžovą. Jis atliko puikų darbą priimdamas perdavimus ir rinkdamas taškus. Tai dar vienas žingsnis jo tobulėjime“, – apie J.Valančiūno pasirodymą prieš „Cavaliers“ sakė D.Casey.

Šį sezoną J.Valančiūnas rezultatyviau žaidė tik kartą. Sausio 12 dieną į „Detroit Pistons“ krepšį jis įmetė 31 tašką, atkovojo 12 kamuolių. 31 taškas – lietuvio rezultatyvumo rekordas NBA lygoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito