Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 12 22

Jamesas ir „kavalieriai“ nesustabdomi (video)

„Cavaliers“ lyderis LeBronas Jamesas pelnė 31 tašką, o Klivlando komanda sekmadienį išvykoje 102:91 įveikė „Oklahoma City Thunder“ ekipą.
L.Jamesas pelnė 30 ir daugiau taškų jau vienuoliktose rungtynėse šį sezoną
L.Jamesas pelnė 30 ir daugiau taškų jau vienuoliktose rungtynėse šį sezoną. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Žaidėme gerą krepšinį. Turime gerą komandą. Su savo rekordu esame antri lygoje“, – džiaugėsi L.Jamesas. „Kavalieriai“ savo sąskaitoje dabar turi 23 pergales ir 4 pralaimėjimus. Tai geriausias rezultatas klubo istorijoje.

„Negalime įsikabinti rekordo, reikia tiesiog stengtis žaisti geriau“, – perspėjo „Cavaliers“ lyderis. Jam pagyrų negailėjo nugalėtojų treneris Mike'as Brownas: „LeBronas yra LeBronas. Jis neįtikėtinas. Daug svarbiau už jo pelnomus taškus yra puikus vadovavimas komandai. Jis – tikras lyderis.“

LeBronas yra LeBronas. Jis neįtikėtinas.

Žydrūnas Ilgauskas prie pergalės prisidėjo 4 taškais, po krepšiu atkovojo 2 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, dukart suklydo bei kartą prasižengė. 20 taškų – Maurice'o Williamso sąskaitoje.

Kitas lietuviškas klubas „Washington Wizards“ pakartojo blogiausio klubo istorijoje starto rekordą. „Burtininkai“ sekmadienį namie 86:97 nusileido „Dallas Mavericks“ krepšininkams ir patyrė jau 21-ą pralaimėjimą per 25 rungtynes. 1966–1967 metų sezoną tuomet „Baltimore Bullets“ vadinęsis klubas savo sąskaitoje taip pat turėjo 4 pergales ir 21 pralaimėjimą.

„Daugelis mūsų pralaimėjimų atsirado dėl komunikacijos stokos – nežaidžiame komandinio krepšinio“, – pyko 22 taškus aikštės šeimininkams pelnęs Antawnas Jamisonas.

Darius Songaila „Wizards“ ekipai per 24 minutes pelnė 10 taškų, atkovojo 3 kamuolius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus. Nugalėtojams Jasonas Terry pelnė 25 taškus, Dirkas Nowitzkis – 23.

Kitų sekmadienio rungtynių rezultatai

„Atlanta Hawks“ – „Detroit Pistons“ 85:78,
„Boston Celtics“ – „New York Knicks“ 124:105.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai