Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 15

JAV žiniasklaida: Carlosas Boozeris viena koja „Raptors“ klube – „Bulls“ laukia Toronto klubo patvirtinimo

JAV sporto žiniasklaida praneša, kad „Chicago Bulls“ aukštaūgis Carlosas Boozeris ir įžaidėjas Nate'as Robinsonas jau viena koja Toronto „Raptors“ ekipoje. Pastaroji už šiuos du krepšininkus atiduos Andrea Bargnani ir Johną Lucasą III.
Carlosas Boozeris
Carlosas Boozeris / AP/„Scanpix“ nuotr.

Nors apie mainus oficialiai dar nėra patvirtinta, tačiau skelbiama, kad ekipos jau susitarė dėl mainų – „Bulls“ beliko sulaukti „Raptors“ patvirtinimo.

Pranešama, kad iš mainų laimės abi ekipos. „Bulls“ ekipoje turbūt iki pat sezono pabaigos dėl traumo negalės rungtyniauti lyderis Derrcikas Rose'as, tad komanda ieško pastiprinimo puolime, nes Rytų konferencijoje žengia 5-a ir gali patekti į atkrintamąsias. Be to, klubas šį sezoną 3,7 mln. dolerių viršija „algų kepurę“, o šie manai leistų sutaupyti apie 4 mln. dolerių ir išvengti „prabangos mokesčio“.

Jono Valančiūno ir Lino Kleizos klubo treneris Dwane'as Casey jau kurį laiką ieško, kuo sustiprinti ekipos priekinę liniją, mat 27 metų 213 cm ūgio A.Bargnani vidutiniškai šį sezoną atkovoja tik po 4,3 kamuolio, o puolime taip pat dažniau žaidžia toli nuo krepšio.

31-erių metų 206 cm ūgio C.Boozeris šį sezoną pelno po 15,7 taško ir atkovoja po 9,3 atšokusio kamuolio, tad taptų rimta paspirtimi „Raptors“ ekipai.

Toronto klubas neseniai mainų būdu iš „Memphis Grizzlies“ gavo puolėją Rudy Gay, tad iki tol buvusio rezultatyviausio komandos krepšininko A.Bargnani išmainymas neturėtų didelių padarinių ekipos puolimui. Vis dėlto C.Boozeris turi penkerių metų 75 mln. dolerių vertės sutartį, kuri baigs galioti po dviejų sezonų. Didelis aukštaūgio uždarbis labiausiai neramina „Raptors“ vadovus, mat maksimalios vertės sutartį turi ir R.Gay, be to, nemažos algos mokamos DeMarui DeRozanui ir Landry Fieldsui.

J.Lucasas III šiame sezone dažniau per mačą renka po 5,4 taško „Bulls“ ekipa pasirengusi į mainus įtraukti ir vieną mažiausių NBA krepšininkų, 28-erių metų 175 cm ūgio N.Robinsoną, kuris puikiai pavaduoja D.Rose'ą. Gynėjas vidutiniškai renka po 12 taškų ir atlieka po 4,2 rezultatyvaus perdavimo per 24 minutes.

Paskutinė diena, kuomet NBA lygoje galima mainytis krepšininkais, yra vasario 21-oji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento