Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2008 12 22

Kambala nokautavo kroatą

Vieningos krepšinio lygos „Promo" taurės turnyro ketvirtfinalyje ASK puolėjas Kasparas Kambala galingu smūgiu pasiuntė CSKA gynėją Zoraną Planiničių į ligoninę.
ASK pelnė 67 taškus.
Boksininko karjeros tęsti K.Kambala nepanoro. / Tomo Tumalovičiaus/ Reporteris.com nuotr.

Šis epizodas pretenduoja tapti „Promo" taurės vizitine kortele. Šeštadienį vykusiose ketvirtfinalio rungtynėse tarp Maskvos CSKA ir latvių Rygos ASK sirgaliai patyrė šoką, kai paskutiniame kėlinyje vienas iš aikštės šeimininkų žaidėjų atsidūrė ant parketo.

Pasibaigus diskvalifikacijai neseniai iš bokso į krepšinį grįžęs K.Kambala tapo incidento kaltininku. Latvių milžinas netyčia alkūne smogė į smilkinį kroatui Z.Planiničiui. Nukentėjusysis priėjo prie reklaminio skydo, susmuko ant kelių ir užsidengė kairę akį. Vargu ar jis girdėjo komandos draugus, klausiančius, kas jam.

Be sąmonės kroatas išneštas į drabužinę, o paskui išvežtas į ligoninę. Ten medikų verdiktas ne toks blogas, kokio visi tikėjosi – lengvas smegenų sutrenkimas. Z.Planiničius į aikštę galės išbėgti tik po Naujųjų metų.

Piktų kėslų tikrai neturėjau – tai žaidimo momentas.

„Prisimenu, kaip bėgau po krepšiu ir atsidūriau po Kambalos alkūne. Smūgis iš šono atrodė daug baisesnis, nei buvo iš tikrųjų“, – pasakojo kitą dieną rungtynių pažiūrėti atėjęs CSKA įžaidėjas.

„Visa tai buvo atsitiktinumas. Nenorėjau. Tiesiog jis bėgo į vieną pusę, o aš – į kitą. Susidūrėme, o jis – perpus mažesnis. Piktų kėslų tikrai neturėjau – tai žaidimo momentas“, – teisinosi K.Kambala.

ASK puolėjas atskleidė, kad sutarties su Rygos klubu dar nepasirašė, o pasiūlymų turi net kelis ir kol kas renkasi palankiausią.

„Pastaruosius dvejus metus praleidau profesionaliai boksuodamasis, netgi buvo minčių visam laikui kamuolį iškeisti į pirštines. Man neblogai sekėsi, – kalbėjo latvių milžinas. – Visuomet svajojau tapti boksininku. Padariau didelę pažangą, tačiau, kad pasiekčiau aukštesnį lygmenį, reikėtų dar dvejų metų. To jau per daug.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas