2010 02 21

Lukauskis pateko į Prancūzijos, Lavrinovičius – į Italijos taurės finalus

Prancūzijos vyrų krepšinio taurės turnyro finale sekmadienį žais šalies čempionas Vilerbano ASVEL klubas, kuriame rungtyniauja Mindaugas Lukauskis, ir Orleano „Entente“ komanda.
M.Lukauskis praemetė visus tritaškius, bet surinko 10 taškų
M.Lukauskis pelnė 17 taškų. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šeštadienį pusfinalyje lietuvio ekipa 82:73 (20:15, 21:29, 15:11, 26:18) nugalėjo Roano „Chorale“ krepšininkus.

M.Lukauskio indėlis į pergalę – 17 (tritaškiai 5/10, dvitaškiai 0/3, baudos 2/2) taškų, 4 atkovoti bei 3 perimti kamuoliai, 3 rezultatyvūs perdavimai, 4 klaidos bei 4 pražangos (29 min.).

20 taškų čempionams pelnė Rawle'as Marshallas, 16 – Ericas Campbellas.

Pralaimėjusiųjų gretose sėkmingiausiai žaidė Dylanas Page'as (18 tšk.), Ralphas Mimsas (16 tšk.) bei Uche Nsonwu-Amadi (10 tšk.).

Orleano „Entente“ krepšininkai taurės turnyro pusfinalyje 82:67 (20:18, 15:16, 29:26, 18:7) įveikė Viši „Auvergne“ komandą.

Į finalą žengė net ir be Lavrinovičiaus

Italijos čempionas Sienos „Montepaschi“ klubas, kuriame dėl nugaros skausmų nerungtyniauja Kšyštofas Lavrinovičius, iškopė į Avelino mieste vykstančio Italijos vyrų krepšinio taurės turnyro finalą bei lemiamą mačą sekmadienį žais su Bolonijos „Canadian Solar“ krepšininkais.

Šeštadienį pusfinalyje Sienos komanda 83:53 (19:10, 17:17, 25:8, 22:18) sutriuškino Bjelos „Angelico“ ekipą.

20 taškų prie pergalės prisidėjo Tomas Ressas, 17 – Terrellas McIntyre'as, 13 – Romainas Sato.

Pralaimėjusiųjų gretose sėkmingiausiai žaidė Luca Garri (12 tšk.) bei Pietro Aradori (9 tšk.).

Kitame pusfinalio mače Bolonijos „Canadian Solar“ krepšininkai 73:61 (13:8, 29:20, 16:20, 15:13) privertė pasiduoti turnyro šeimininką Avelino „Air“ klubą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Tvarumu garsėjanti kompanija „Reynaers Aluminium“ prisidės prie unikalaus miestelio verslui statybų Kauno LEZ
Reklama
Energija veiksme: kaip Dakaro lenktynininkas valdo stresą ir iššūkius
Reklama
Tyrimas: lietuviams planuojant kalėdinio stalo meniu svarbiausia kokybė bei šviežumas