2010 02 01

„Montepaschi“ sutriuškino varžovus 94 taškų skirtumu

Jau šešioliktą pergalę iš eilės Italijos elitinės krepšinio lygos reguliariojo sezono rungtynėse iškovojo šešiolikos komandų turnyro lyderis, čempiono titulą ginantis Sienos „Montepaschi“ klubas su Kšyštofu Lavrinovičiumi.
Sienos komanda triuškinamu skirtumu įveikė varžovus
Sienos komanda triuškinamu skirtumu įveikė varžovus. / „Scanpix“ nuotr.

Be puolėjo iš Lietuvos rungtyniaudami „Montepaschi“ krepšininkai sekmadienį svečiuose be didesnio vargo 143:49 (34:4, 41:11, 35:15, 33:19) sutriuškino lygos autsaiderę Neapolio „Martos“ ekipą, kuriai tai buvo 16-as pralaimėjimas iš eilės.

Penkiomis pergalėmis nuo lyderio atsilieka Kazertos „Pepsi“ bei Jono Mačiulio ir Marijono Petravičiaus Milano „Armani Jeans“ (11 pergalių ir 5 pralaimėjimai) komandos.

Milano ekipa sekmadienį savo aikštėje 74:70 (17:9, 22:21, 12:18, 23:22) įveikė dvyliktoje pozicijoje esantį Varezės „Cimberio“ (7/9) penketuką.

Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose žaidė J.Mačiulis ir Marco Mordente – pelnė po 10 taškų. Per 12 minučių lietuvis pataikė abu tritaškius ir 2 dvitaškius iš 3, perėmė 4 kamuolius, sykį suklydo ir triskart prasižengė.

13 minučių žaidusio M.Petravičiaus sąskaitoje – 7 taškai (dvitaškiai 3/3, baudos 1/1), 2 atkovoti ir 3 perimti kamuoliai, klaida bei 3 pražangos.

Ketvirtoje vietoje lieka Tautvydo Lydekos Kantu „NGC Medical“ (9/7) komanda, o Donato Motiejūno Trevizo „Benetton“ (8/8) klubas po sekmadienio susitikimų vėl smuktelėjo į devintą poziciją. 

Kitų rungtynių rezultatai
 
Kremonos „Vanoli“7579Romos „Lottomatica“
  
Montegranaro „Sigma Coatings“8078Bolonijos „Canadian Solar“
  
Teramo „Banca Tercas“7169Feraros „Carife“
  
Pezaro „Scavolini Spar“9486Avelino „Air“
  

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Tvarumu garsėjanti kompanija „Reynaers Aluminium“ prisidės prie unikalaus miestelio verslui statybų Kauno LEZ
Reklama
Energija veiksme: kaip Dakaro lenktynininkas valdo stresą ir iššūkius
Reklama
Tyrimas: lietuviams planuojant kalėdinio stalo meniu svarbiausia kokybė bei šviežumas