Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 09 09

Rugsėjo 14 dieną Kauno centrą užlies gatvės krepšinio turnyro „Žalioji lyga“ šurmulys

Rugsėjo 14 d. į Kauno Laisvės alėją miestiečius ir miesto svečius sukvies išskirtinė šventė – visą dieną šurmuliuos gatvės krepšinio 3 prieš 3 turnyras „Žalioji lyga“. Kupinas azarto renginys vyks pirmą kartą, ir ne veltui Laikinojoje sostinėje – organizatoriai įsitikinę, jog Kaunas yra Lietuvos širdis, plakanti krepšinio ritmu.
Lietuvos krepšinio sirgaliai siekė pasaulio kamuolio mušinėjimo rekordo.
Krepšinis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Džiaugiamės, jog krepšinis yra gyvas lietuvių širdyse ir, ypač kauniečiams, yra tapęs antrąja religija. Tokie renginiai, kaip „Žalioji lyga“ – puikus to įrodymas ir paskata kiekvienam savyje atrasti glūdintį talentą“, – teigia pagrindinio renginio partnerio „Sabonio krepšinio centro“ vadovas A. Sabonis.  

Mieste skambės sirgalių šūksniai ir palaikymo plojimai visiems, pasiryžusiems sugriauti šeštadieninę rutiną išbandant jėgas krepšinio aikštelėje. Azartiškiausi žaidėjai turės galimybę susirungti net šešiose skirtingose lygose – moksleivių (12-18 m.), studentų (19-29 m.), organizacijų ir įmonių, šeimų,vieningoje open moterų ir vieningoje open vyrų  lygose. Be abejo, žaidėjai ne tik puikiai praleis laiką, bet geriausių krepšininkų lauks ir įvairiausi vertingi apdovanojimai, dėl kurių tikrai bus verta pakovoti. 

Aktyviausi renginio dalyviai, jėgas norintys pademonstruoti individualiai, taip pat turės puikų pasirinkimą – „Žalioji lyga“ ruošia įdomias kelių kategorijų krepšinio estafetes. Namo bus galima parsivežti skambius „Taikliausio sijono“, „Tritaškio karaliaus“, „Taikliausios trijulės“, „Taikliausio nuo baudų“ arba „Krepšinio ateities“ apdovanojimus.

Įkaitusią nuo krepšinio euforijos miesto širdį papildys ir gausi pramoginė „Žaliosios lygos“ renginio dalis. Ką nuveikti atras kiekvienas – bus galima stebėti profesionalių gatvės šokėjų improvizuotus pasirodymus, išvysti, kaip gimsta graffiti ir tapybos kūriniai bei palikti savo delno atspaudą ant didelio plakato renginio vietoje. Kaip ir dera sportiškam renginiui, „Žalioji lyga“ pasiūlys išbandyti rankos taiklumą smiginio varžybose, sužaisti stalo futbolą, sudalyvauti šachmatų turnyre ir „Sveikos gyvensenos punkte“ pakvies paklausyti apie sveiką mitybą, sportą, mankštą ir kitus sveikatą gerinančius užsiėmimus. 

Taip pat dalyviai galės nuveikti gerą darbą padėdami surasti namus beglobiams gyvūnams, sužinoti apie Kauno jaunimo organizacijų sąjungą „Apskritas stalas. Visą dieną puikią muzikinę atmosferą palaikys kauniečiai didžėjai 
Informaciją apie registraciją į kvapą gniaužiantį gatvės krepšinio turnyrą galima rasti internetiniame puslapyje www.zaliojilyga.lt. 

Kauniečiai, susiburkime vienam neužmirštamam nuotykiui – „Žaliajai lygai“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas