Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2012 05 25

Sirgaliai jau išgraibstė pusę bilietų į revanšu kvepiančias Lietuvos rinktinės rungtynes su Makedonija

Šią vasarą lietuviai turės tik dvi galimybes gyvai pamatyti žaidžiančią Lietuvos nacionalinę krepšinio rinktinę. Krepšininkų kelias į Londono olimpiadą prasidės birželio 16 dieną Klaipėdos „Švyturio arenoje“, kur lietuviai draugiškose rungtynėse susikaus su Makedonijos krepšinio rinktine. Per pirmas tris prekybos bilietais dienas jau parduota pusė visų bilietų į rungtynes.
Makedonijos krepšininkai džiaugiasi pergale
Pernai Europos čempionate būtent makedonai užkirto lietuviams kelią į pusfinalį. / FIBA/Liusjeno Kulbio nuotr.

„Kaip ir buvo galima tikėtis, norinčių išvysti Lietuvos krepšinio rinktinės žaidimą gyvai yra labai daug – jau per pirmąją prekybos bilietais dieną buvo nupirkta 1000 bilietų ir susidomėjimas vis auga. Pusė arenos jau užpildyta ištikimais krepšinio fanais, tad norintys dar suspėti pamatyti rinktinės žaidimą iki olimpiados, turėtų paskubėti“, – sako "Bilietai LT" direktorė Aušra Mockaitė.

Pasak jos, didelio susidomėjimo varžybomis sulaukta iš Vilniaus bei Kauno gyventojų.

Tai bus pirmosios kontrolinės rungtynės, kuriose Lietuvos krepšininkai uostamiestyje išmėgins jėgas su makedonais, pernai Lietuvos rinktinei apmaudžiai užkirtusiais kelią į Europos čempionato pusfinalį. Puikus metas revanšui?

Šarūnas Jasikevičius po ilgų svarstymų apsisprendė atstovauti Lietuvos krepšinio rinktinei ir pabandyti paskutinį kartą sudalyvauti olimpinėse žaidynėse. Todėl žiūrovai galbūt turės paskutinę progą gyvai išvysti jaunosios krepšinio žvaigždės Jono Valančiūno ir krepšinio rinktinės veterano Š.Jasikevičiaus tandemą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas