Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 02

Songaila nepasižymėjo, o „Hornets“ suklupo Bostone (video)

Pergalių seriją Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) pratęsė Bostono „Celtics“ ekipa. Ji sekmadienį namie 97:87 (22:20, 25:18, 25:31, 25:18) nugalėjo Dariaus Songailos Naujojo Orleano „Hornets“.
K.Garnettas nugalėtojam pelnė 14 taškų, sugriebė 7 kamuoliu ir dar atliko 5 rezultatyvius perdavimus
K.Garnettas nugalėtojams pelnė 14 taškų, sugriebė 7 kamuolius ir dar atliko 5 rezultatyvius perdavimus. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ketvirto kėlinio pradžioje rezultatas buvo lygus (74:74), bet šeimininkai spurtavo 6:0 ir kiek nutolo. „Hornets“ dar buvo priartėję iki 80:82, bet Kevinas Garnettas, Ray Allenas ir Paulas Pierce‘as vienas po kito siuntė kamuolį į krepšį, taip padėdami „Celtics“ laimėti ketvirtas rungtynes iš tiek pat žaistų.

Po dvikovos kilo incidentas, kai Chrisas Paulas bandė išsiaiškinti santykius su Rajonu Rondo. Jis bandė sulaikyti į drabužinę einantį Rondo, tačiau kelią „Hornets“ lyderiui pastojo „Celtics“ trenerio asistentai.



„Jie abu yra labai karšti, abu agresyvūs. Todėl, kai žaidžia vienas prieš kitą, gali kilti tokių konfliktų, – aiškino R.Allenas. – Tačiau pasibaigus rungtynėms pykčius reikia pamiršti. Gali kovoti 48 minutes aikštėje, bet ne po rungtynių.“

Ch.Paulas su R.Rondo apsistumdė ir apsižodžiavo dar antrame kėlinyje. Tada jie abu buvo nubausti techninėmis pražangomis.

„Hornets“ komandai atstovaujantis Darius Songaila per 11 minučių taškų nepelnė – prametė vienintelį dvitaškį. Jis taip pat atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir 2 sykius prasižengė.

„Celtics“: Paulas Pierce‘as 27 (7/9 dvit., 3/5 trit.), Ray Allenas 17, Kevinas Garnettas 14 (7 atk. kam., 5 rez. perd.), Kendrickas Perkinsas ir Rasheedas Wallace‘as po 12.

„Hornets“: Predragas Stojakovičius 26 (6/10 trit.), Chrisas Paulas 22 (8 rez. perd.), Davidas Westas 10.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito