Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 12 31

Sugadintas LeBrono gimtadienis (nuotraukos, video)

„Cavaliers“ lyderiui LeBronui Jamesui sukako 24 metai, tačiau geras bičiulis iš „Miami Heat“ ekipos Dwyane'as Wade'as dovanos jam neįteikė.
L.Jamesas per savo gimtadienį patyrė pralaimėjimą
L.Jamesas per savo gimtadienį patyrė pralaimėjimą. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Po rungtynių Majamyje antradienį D.Wade'as pašvilpavo L.Jamesui į ausį „Su gimtadieniu Tave“, tačiau didelio džiaugsmo „Cleveland Cavaliers“ žvaigždei tai nesuteikė. „Kavalieriai“ išvykoje 95:104 buvo priversti nusileisti „Heat“ ekipai ir patyrė penktą pralaimėjimą šį sezoną.

Netinkama dovana

„Man liūdna. Tikriausiai verksiu“, – juokavo L.Jamesas. Puolėjo tritaškis ketvirto kėlinio pradžioje padėjo išsiveržti svečiams į priekį 78:77. Tuomet jis kažką burbtelėjo ant atsarginių suolo sėdintiems varžovams ir tai buvo klaida.

Aikštės gynybą pritaikę „Heat“ krepšininkai sustabdė „Cavaliers“ puolimą ir per 4 minutes spurtavo 16:3. Nugalėtojų gretose išsiskyrė D.Wade'as – 21 taškas ir 12 rezultatyvių perdavimų. Mario Chalmersas pridėjo 21 tašką (6 tritaškiai iš 7).

Tai nebuvo tinkama dovana LeBronui.

„Tai nebuvo tinkama dovana LeBronui“, – pripažino D.Wade'as. Kita vertus, pats Karaliaus Jameso pasirodymas vertas dėmesio – 38 taškai, 7 rezultatyvūs perdavimai, 2 blokuoti varžovų metimai ir 5 klaidos. Jis jau trečiąkart žaidė per savo gimtadienį, tačiau nė vienos rungtynės nesibaigė „Cavaliers“ pergale.

Žydrūnas Ilgauskas svečiams pelnė 8 taškus, atkovojo 5 kamuolius, blokavo 3 metimus. Per 24 minutes lietuvis prametė tritaškį ir pataikė 4 dvitaškius iš 5.

Nesustabdė Paulo

Nepasisekė ir kitam lietuviškam NBA klubui. Po dviejų pergalių iš eilės „Washington Wizards“ svečiuose 85:97 pralaimėjo „New Orleans Hornets“ ekipai. Rungtynių didvyriu tapo aikštės šeimininkų lyderis Chrisas Paulas.

„Hornets“ gynėjas pelnė trigubą dublį – 15 taškų, 16 rezultatyvių perdavimų ir 10 atkovotų kamuolių. Tai sužavėjo jo komandos draugus, bet ne nustebino. „Jis – vienas geriausių gynėjų, kokį man teko matyti, – sakė jo bendraklubis Rasualas Butleris. – Nepaprastas talentas.“

„Kiekvieną kartą, kai pelnau trigubą dublį ir komanda laimi, užplūsta nepaprastas jausmas, – kalbėjo septintą karjeroje trigubą dublį pasiekęs Ch.Paulas. – Net nepastebėjau, kai atkovojau daugiau kamuolių nei įprastai. Kai pats sugriebiu kamuolį, galiu pradėti žaibišką ataką. Neturiu laiko laukti, kol kamuolį man kas nors atmes.“

Darius Songaila svečiams per 19 minučių pelnė 7 taškus, atliko rezultatyvų perdavimą, perėmė kamuolį ir keturiskart prasižengė. 22 taškai ir 12 atkovotų kamuolių Antawno Jamisono sąskaitoje.

Kitų antradienio rungtynių rezultatai

„Portland Trail Blazers“ – „Boston Celtics“ 91:86,
„Indiana Pacers“ – „Atlanta Hawks“ 104:110,
„Charlotte Bobcats“ – „New York Knicks“ 89:93,
„Memphis Grizzlies“ – „Phoenix Suns“ 89:101,
„Dallas Mavericks“ – „Minnesota Timberwolves“ 107:100,
„San Antonio Spurs“ – „Milwaukee Bucks“ 98:100,
„Sacramento Kings“ – „Los Angeles Clippers“ 92:90.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai