Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 01 17

Tadas Klimavičius šį sezoną į aikštę nebeišbėgs

Kauno „Žalgirio“ aukštaūgis Tada Klimavičius, kuris patyrė sunkią traumą dar antrose sezono rungtynėse, į aikštę šį sezoną daugiau nebeišbėgs.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip rašo portalas sportin.lt, „Žalgirio“ komandos komunikacijos direktorius Almantas Kiveris teigė, kad „99 procentai, jog šį sezoną jis nežais“.

30 metų 204 cm ūgio T.Klimavičius susižeidė Lietuvos krepšinio lygos (LKL) mače su Utenos „Juventus“, kurios vyko praėjusių metų spalio antrą dieną. Kovodamas po krepšiu aukštaūgis susidūrė su varžovu Pauliumi Morkeliūnu ir  krito ant parketo, Kauniečiui plyšo dešinės kojos priekinis kryžminis raištis.

Tuomet Kauno komandos medikai prognozavo, kad sunkią traumą patyręs T.Klimavičius aikštėje galės pasirodyti šių metų balandį, tačiau, atrodo, kad šios prognozės neišsipildė. Krepšininkui turėtų būti itin apmaudu ir dėl to, kad po šio sezono baigiasi jo sutartis su „Žalgirio“ ekipa, o kauniečiai šiuo metu nekomentuoja, kokia bus krepšininko ateitis klube.

Pats aukštaūgis kiek anksčiau duotame interviu 15min.lt portalui teigė, kad tai jam pirmoji tokia sunki trauma. Operacijos metu paaiškėjo, kad trūko ne vien priekiniai, bet ir kryžminiai kelio raiščiai, medikams teko tvarkyti ir sportininko meniską. T.Klimavičius teigė, kad karjerą norėtų baigti „Žalgirio“ klube.

„Galbūt metų ir neprireiks, tačiau neturiu daug vilčių, jog dar šį sezoną galėsiu žaisti. Nenoriu skubinti gijimo, nenoriu rizikuoti. Svarbiausia pasveikti ir vėl atiduoti visas jėgas, kad įgyčiau sportinę formą“, – lapkritį kalbėjo T.Klimavičius. Jis tikisi, jog sutartis su „Žalgiriu“ bus pratęsta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas