Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2011 10 28

Vladimiras Romanovas su Aleksandru Petrovičiumi nesusitarė, trenerių paieškos tęsiasi

Kauno „Žalgirio“ savininko Vladimiro Romanovo kabineto duris šią savaitę vienas po kito varsto bedarbiai treneriai. Po pokalbio su serbu Aleksandru Trifunovičiumi „Žalgirio” komandos savininko pageidavimus išgirdo ir kroatas Aleksandras Petrovičius, rašo „Lietuvos rytas“.
Velimiras Perasovičius įvardijamas kaip dar vienas kandidatas
Velimiras Perasovičius įvardijamas kaip dar vienas kandidatas. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Buvau susitikęs su klubo savininku, mes pasikalbėjome, bet, atrodo, jis nusprendė eiti kitu keliu”, – „Lietuvos rytui” vakar neslėpė A.Petrovičius.

Beje, kroatas dažniausiai vadinamas Aco vardu, kaip ir buvęs Kauno „Žalgirio” treneris serbas Aco Petrovičius.

„Jei sutikau atvykti į Kauną, vadinasi, šis pasiūlymas tikrai domino. Kitaip nebūčiau palikęs Zagrebo, – neslėpė A.Petrovičius. – „Žalgiris” turi didį vardą, istoriją, gerų žaidėjų. Tačiau klubo savininkas nusprendė eiti kita kryptimi.”

Po trumpų derybų su V.Romanovu kroatas trečiadienį iš Kauno grįžo į Zagrebą. Kodėl A.Petrovičiui ir jį pakvietusiam „Žalgirio” savininkui nepavyko sukirsti rankomis?

„Nežinau, kodėl. Šeimininkas yra šeimininkas, jis neaiškino. Bet mūsų pokalbis buvo korektiškas ir nuoširdus”, – po pažinties su V.Romanovu teigė A.Petrovičius.

„Galbūt mano minusas, kad nekalbu rusų ir lietuvių kalbomis. Galbūt kiti kandidatai šias kalbas moka. Tai galėjo būti priežastis”, – po nepavykusių derybų su V.Romanovu svarstė A.Petrovičius.

„Lietuvos ryto” šaltinių duomenimis, „Žalgiris” taip pat dar domėjosi ir Velimiru Perasovičiumi, kuriam atstovauja ta pati „XL Basketball” agentūra. Bet dar vienas treneris iš Kroatijos iš karto atmetė pirminį Kauno klubo pasiūlymą.

Aleksandrą Trifunovičių ir Oliverį Kostičių, kurie įvardijami kaip kandidatai į „Žalgirio“ trenerio postą, sieja glaudūs ryšiai su Obradu Fimičiumi – krepšinio agentu, turinčiu didelę įtaką V.Romanovui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas