Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 22

4 tūkst. sirgalių akivaizdoje Maskvoje – įspūdingas „Fenerbahče“ pergalės šokis

Garsios sirgalių minios palaikomi Maskvos CSKA (16-5) krepšininkai 83:89 (21:15, 17:23, 28:25, 14:24) neatsilaikė prieš Jano Vesely ir Nando De Colo vedamą Stambulo „Fenerbahče“ (10-11), kuriai tai buvo šeštoji pergalė Eurolygoje iš eilės.
Edgaras Ulanovas
Edgaras Ulanovas / Euroleague.net nuotr.

Šias rungtynes „Megasport“ arenoje Maskvoje stebėjo net 4277 sirgaliai.

Jei CSKA gynėjas Danielis Hacketas sugrįžo į rikiuotę, tai traumą besigydantis Willas Clyburnas dvikovą vis dar stebėjo nuo atsarginių suolelio.

Savų žiūrovų pakylėti šeimininkai smeigė tris tritaškius iš eilės ir greitai įgijo dviženklį pranašumą, tačiau Jarrelo Eddie ir Jano Vesely vedama Stambulo „Fenerbahče“ iki ilgosios pertraukos išlygino dvikovos rezultatą 38:38.

Trileris nusikėlė iki pat paskutinių mačo minučių, o rungtynėse netrūko ir kvapą gniaužiančių akimirkų.

Tornikė Šengelija įspūdingai sugrūdo kamuolį per Janą Vesely, kitoje atakoje Marko Guduričius smeigė sudėtingą tritaškį per rankas, o DyShawno Pierre'o dvitaškis su pražanga išvedė „Fenerbahče“ į priekį.

Stambulo komandos čeko dvitaškis prasidėjus paskutinei susitikimo minutei kilstelėjo svečių pranašumą 84:80, o kitoje atakoje blokavo ir CSKA lyderio Mike'o Jameso tritaškį metimą.

Vinį į CSKA karstą įkalė Nando De Colo tolimas metimas, vertas trijų taškų.

Edgaras Ulanovas dvikovoje Maskvoje per 18 minučių taškais nepasižymėjo, bet atkovojo 3 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, kartą suklydo, triskart prasižengė ir baigė su 0 naudingumo balų.

CSKA: Tornikė Šengelija 18, Nikola Milutinovas (7 atk. kam.) ir Janis Sterlniekas ir Danielis Hackettas – po 12, Mike'as Jamesas 11.

„Fenerbahče“: Janas Vesely 24 (10/15 dvit., 32 naud. bal.), Nando De Colo 22 (9 rez. perd., 38 naud. bal.), Jarellas Eddie 17, DyShawnas Pierre'as 10.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas