Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 30

ALBA žaidėjas Kaune laukia mūšio prieš bičiulius, treneris žada reginį sirgaliams

Berlyno ALBA laukia paskutinio šį sezoną Eurolygos mūšio išvykoje. Nors Aito Garcia Reneseso auklėtiniai, kaip ir Kauno „Žalgirio“ žaidėjai, atkrintamosiose nežais, tačiau legendinis ispanų treneris antradienio vakarą žada gerą reginį sirgaliams.
Aito Garcia Renesesas
Aito Garcia Renesesas / Euroleague.net nuotr.

Smagų žaidimą į pergales paversti Berlyno krepšininkams sekasi retai – 11 pergalių, 20 pralaimėjimų ir 15-oji vieta turnyrinėje lentelėje, seniai atėmusi šansą prasibrauti į ketvirtfinalį.

Apie atkrintamąsias tik pasvajoti gali ir Kauno „Žalgiris“, per paskutinius 9 mačus pralaimėjęs 7 kartus, iš kurių 4 – iš eilės.

Lietuvos čempionų klubui reikia ne vieno stebuklo, jog įšoktų į toli nuvažiavusį traukinį.

Nepaisant komandų padėties lentelėje, ketvirtąjį sezoną už ALBA vairo stovintis ir šioje komandoje Marių Grigonį bei Roką Giedraitį treniravęs Aito Garcia Renesesas tikisi smagių rungtynių.

„Žalgiriečiai žaidžia labai dinamišką ir žavų krepšinį. Mes turėsime rodyti daug pastangų gynyboje, kad sustabdytume varžovų judėjimą puolime, kokį darydavome ir mes. Puolime turėsime jausti savąjį ritmą ir dalintis kamuoliu. Manau, kad sirgaliams tai gali būti geros krepšinio rungtynės“, – dėstė 74-erių specialistas.

Pirmasis tarpusavio susitikimas Berlyne praėjusių metų gruodžio 29-ąją dieną baigėsi sudėtinga paskutinių sekundžių „Žalgirio“ pergale 74:71.

Po 8,3 taško pelnantis ALBA puolėjas Nielsas Giffey laukia paskutinio šį sezoną mačo išvykoje bei susitikimo su puikiai pažįstamais „Žalgirio“ atstovais.

„Laukiu akistatos prieš buvusį komandos draugą Marių Grigonį ir trenerį Martiną Schillerį, kuris daugybę ALBA komandos vokiečių treniravo rinktinėje, kai dar dirbo vyriausiojo trenerio asistentu. Tai bus paskutinės mūsų Eurolygos rungtynės išvykoje, tad norime tai užbaigti sėkmingai, susikaupę ir su didžiule energija“, – sakė Nielsas Giffey.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas