Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ambicinga: „Crvena zvezda“ nusitaikė į pirmas pozicijas Eurolygoje

Belgrado „Crvena zvezda“ vėl nusitaikė į ambicingus tikslus. Serbijos klubo prezidentas įvardijo, kad komanda sieks iškovoti bent 24 pergales Eurolygoje.

„Raudonoji žvaigždė“ į Eurolygos turnyrinės lentelę viršų taikėsi ir praėjusiais metais, surinkusi pajėgią sudėtį, bet galiausiai iškovojo tik 11 pergalių, patyrė 23 pralaimėjimus ir užėmė vos 16-ąją vietą.

Bet tai serbų ambicijų nesumenkino prieš 2024-2025 m. kampaniją.

„Mūsų tikslas yra užbaigti Eurolygos reguliarųjį sezoną su 26-8, 25-9 arba 24-10 rezultatu“, – „Meridian“ portalui sakė „Crvena zvezda“ prezidentas Nebojša Čovičius.

Praėjusiame sezone 24 pergalės būtų garantavusios antrąją vietą reguliariajame sezone. Ketvirtajai pozicijai ir namų aikštės pranašumui ketvirtfinalyje užteko 22 laimėjimų.

2022-2023 m. sezone patekimui į pirmąjį ketvertą reikėjo dar mažiau – „Monaco“ tą padarė su 21 pergale. 24 pergalės tuomet leido Pirėjo „Olympiakos“ ekipai laimėti reguliarųjį sezoną.

Serbai neslepia ambicijų ir vietiniame fronte.

„Norime laimėti Adrijos lygos, Serbijos lygos ir taurės trofėjus. Turime komandą ir esame pasiruošę naujiems iššūkiams. Mūsų laukia daugybė rungtynių – maždaug 75-80 per artimiausias 275 dienas“, – suskaičiavo serbas.

„Crvena zvezda“ vasarą pasirašė sutartis su Vitorijoje spindėjusiu Codi Milleriu-McIntyre'u, iš Pirėjo atvykstančiu Isaiah Canaanu, iš Barselonos grįžusiu Nikola Kaliničiumi bei iš Bolonijos parvykusiu Ognjenu Dobričiumi. Komandoje liko ir Milošas Teodosičius, Yago dos Santosas, Nemanja Nedovičius, Rokas Giedraitis, Luka Mitrovičius bei Joelis Bolomboy'us.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas