Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 06 26

Ant N.Mirotičiaus tinklą meta ir Eurolygos finalininkai

„Barcelona“ paliksiantis Nikola Mirotičius pradėjo derybas su Eurolygos finalą praėjusiame sezone pralaimėjusiu Pirėjo „Olympiakos“ klubu.
Nikola Mirotičius
Nikola Mirotičius / Roko Snarskio nuotr.

Graikijos sporto naujienų portalas „Novasports“ pranešė, kad „Olympiakos“ kreipėsi į N.Mirotičių su pasiūlymu. Priduriama, kad graikų klubas galimai jau sulaukė žaidėjo patvirtinimo dėl noro keltis į Pirėjų.

Tiesa, pirmiausia juodkalnietis turi išspręsti savo kontrakto su „Barca“ klausimą. Keturis sezonus Barselonoje žaidęs krepšininkas kiek anksčiau pats patvirtino, kad paliks Šarūno Jasikevičiaus treniruojamą ekipą.

Anot N.Mirotičiaus, davusio interviu „Mundo Deportivo“, Barselonos ekipa nerodė jokio dėmesio deryboms, nors anksčiau skelbta, kad katalonai siūlė komandos lyderiui susimažinti didžiulį atlyginimą.

Tam, kad „Olympiakos“ ir N.Mirotičiaus derybos būtų vaisingos, turi nutikti ir dar vienas faktorius. Juodkalnietis į Pirėjų vyktų tik tuo atveju, jei komandą paliktų naudingiausias Eurolygos žaidėjas Saša Vezenkovas, siejamas su persikėlimu į „Sacramento Kings“ klubą NBA lygoje.

Kiek anksčiau „Eurohoops“ informavo, kad N.Mirotičiumi susidomėjimą išreiškė Milano „Olimpia“, „Monaco“, Belgrado „Crvena zvezda“ ir Belgrado „Partizan“ komandos.

Šiame Eurolygos sezone N.Mirotičius rinko po 15,4 taško, 4,3 atkovoto kamuolio ir 16,4 naudingumo balo. Eurolygoje jis kartu su komanda sudegė pusfinalyje, bet reabilitavosi Ispanijos lygoje, kurios finalo serijoje 3-0 nupūtė Madrido „Real“. N.Mirotičius atsiėmė naudingiausio finalo serijos žaidėjo apdovanojimą.

ACB nuotr./Nikola Mirotičius
ACB nuotr./Nikola Mirotičius

„Olympiakos“ praėjusį sezoną užbaigė skaudžiu pralaimėjimu prieš „Real“ Eurolygos finale, bet iškovojo Graikijos čempionų trofėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas