Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 01 06

Antausį namuose sugėręs Šaras: „Nutiko viskas, ko baiminomės“

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ pirmąjį Eurolygos ratą užbaigė netikėtu pralaimėjimu namuose prieš Bolonijos „Virtus“, o lietuvis po susitikimo pripažino – jo žaidėjai rungtynes pasitiko atmestinai.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

Katalonai akistatą su Sergio Scariolo auklėtiniais pralaimėjo 75:83 ir pirmąjį ratą užbaigė su 11 pergalių ir 6 pralaimėjimais.

Tai leidžia „Barcai“ būti Eurolygos viršūnėje, bet ją ši komanda turi dalintis su Vitorijos „Baskonia“ ir „Monaco“. Be to, šiandien prie lyderių grupės dar gali prisijungti ir Pirėjo „Olympiakos“ bei Madrido „Real“.

„Šios rungtynės buvo tai, ko bijojome. Pasitikome rungtynes atmestinai ir nesugebėjome sugrįžti, – sakė Šaras, kurio ekipa jau po pirmojo kėlinio atsiliko 15:26. – Nutiko viskas, ko baiminomės.“

Nors 8 taškų skirtumu antrąjį ketvirtį laimėję katalonai pasivijo italus ir davė jiems kovą, galiausiai rungtynes ketvirtajame kėlinyje nulaužė Milošo Teodosičiaus tritaškiai ir sėkmingi Semi Ojeleye epizodai, po kurių svečiai susikrovė dviženklį pranašumą (82:70).

„Barca“ antausį gavo praėjus vos kelioms dienoms po to, kai laimėjo „El Clasico“ mūšį Madride.

„Žaidėjai nesuprato, koks sunkus bus šis mačas. Reiktų kaltinti mane už tai, kad jų neparuošiau, – kalbėjo Š.Jasikevičius. – Turi žinoti, kaip kontroliuoti emocijas po pergalių, ką padaryti sunkiau negu po pralaimėjimų.“

„Kai padarai tik keturias pražangas per pirmąją pusę, tai rodo, kad tau trūksta noro laimėti“, – reziumavo Šaras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas