Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 08

Antausį Pirėjuje sugėręs Šarūnas Jasikevičius: „Viską lėmė smulkmenos“

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ pralaimėjo Eurolygos lyderių dvikovą svečiuose Pirėjo „Olympiakos“ ekipai 70:77, bet Lietuvos krepšinio specialistas dėl to pernelyg neišgyveno.

„Tokiose rungtynėse svarbiausia varžovui smogti pačiu tinkamiausiu metu, o mes, deja, to nepadarėme. Varžovai rinko taškus pačiais svarbiausiais momentais, buvome arti jų ir galėjome perlaužti rungtynes, bet tuo nepasinaudojome. Tokiuose mačuose viską lemia smulkmenos“, – po mačo kalbėjo strategas.

Visgi savo vyrų treneris pernelyg nepliekė. Anot stratego, žaidžiant prieš vieną geriausių Europos komandų, jis įžvelgė nemažai teigiamų dalykų.

„Jeigu pažvelgsime į statistiką, tai vienintelis skirtumas tarp komandų – pataikyti tritaškiai. Nepataikėme daug laisvų ir gerai sukurtų metimų, o pirmoje pusėje „Oly“ laikėsi tik dėl po mūsų krepšiu atkovotų kamuolių. Turėjome geriau dalintis kamuoliu ir atlikti daugiau metimų. Klydome leisdami varžovams įsiveržti į baudos aikštelę, o vienas kitas geresnis metimas galėjo padaryti skirtumą“, – mačą analizavo Š.Jasikevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas