Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 10 29

Antrą traumą patyręs E.Mudiay nepadės „Žalgiriui“ kautis su „Anadolu Efes“

Bėda po vieną nevaikšto. Po skausmingos kelio girnelės traumos sveikstantis Emmanuelis Mudiay paskutinėse Eurolygos rungtynėse dar susižeidė čiurną ir praleis penktadienio akistatą su Stambulo „Anadolu Efes“ ekipa.
Emmanuelis Mudiay
Emmanuelis Mudiay / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

„Emmanuelis Mudiay negalės išbėgti į aikštę šio vakaro rungtynėse su „Anadolu Efes“. Kelio skausmus vis dar jaučiantis gynėjas rungtynėse su „Maccabi“ nikstelėjo čiurną ir kurį laiką negalės padėti „Žalgirio“ komandai“, – feisbuke pranešė pats „Žalgirio“ klubas.

Su „Anadolu Efes“ negalės žaisti ir Joffrey Lauvergne‘as, kuriam šią savaitę buvo atlikta peties operacija, ir penktadienį Eurolygos kovos užregistruotas 19-metis Mantas Rubštavičius.

Bėdų dėl traumų turi ir Eurolygos čempionai. Tiesa, penktadienį į aikštę gali sugrįžti Vasilije Micičius, naudingiausias praėjusio sezono Eurolygos krepšinininkas.

Iš pradžių skelbta, kad dėl raumens traumos buvęs žalgirietis praleis abejas šios savaitės „Anadolu Efes“ rungtynes – ir su „Panathinaikos“, ir su „Žalgiriu“, bet Atėnuose jis jau sėdėjo ant atsarginių suolo ir penktadienį gali pasirodyti rungtynėse.

Neaiškus ir vidurio puolėjo Bryanto Dunstono likimas, bet dar vienas buvęs žalgirietis Jamesas Andersonas aikštelėje nepasirodys.

Trečiadienį net 26 taškų skirtumu (69:95) Atėnuose „Panathinaikos“ ekipos sutriuškina „Anadolu Efes“ (1-5) Eurolygoje kol kas užima vos priešpaskutinę vietą, lenkdama tik nė sykio dar nelaimėjusį Kauno „Žalgirį“ (0-6).

„Žalgiris“ Stambule penktadienį bandys išvengti klubo antirekordo – starto Eurolygoje 0-7. Taip prastai stipriausią Europos klubų turnyrą kauniečiai buvo pradėję tik 2008-aisiais, kai treniruojami Gintaro Krapiko ir slegiami finansinių rūpesčių Eurolygos sezoną pradėjo 7 pralaimėjimais iš eilės.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas