Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 29

Artūras Gudaitis – apie naują erą Milane, 5 valandų treniruotes ir naujas aistras

Kol italai džiaugėsi puikiais vasariškais orais, Artūras Gudaitis nelabai galėjo pasimėgauti šiais malonumais. Interviu Italijos žiniasklaidai 26-erių vidurio puolėjas pasakojo apie savo reabilitaciją, pasikeitimus Milano „Olimpia“ klube ir sunkiu metu atrastas naujas aistras.
Artūras Gudaitis
Artūras Gudaitis / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Interviu Lucai Chiabotti iš „la Repubblica“ 208 cm ūgio lietuvis atskleidė savo reabilitacijos aplinkybes. Dėl kryžminių kelio raiščių traumos A.Gudaitis nerungtyniavo nuo vasario ir tik prieš savaitę grįžo į aikštę.

„Nemačiau, koks gražus Milane buvo rugpjūtis – aš visą laiką praleidau salėje. Dvi treniruočių sesijos per dieną, kurios užtrukdavo apie 5 valandas. Vakarais būdavau toks pavargęs, kad nebent ištrūkdavau kur nors tik pavakarieniauti. Per laisvadienius niekur nevažiuodavome – tiesiog leisdavome laiką Milane su žmona ir vaiku“, – pasakojo A.Gudaitis.

Po 8 mėnesių pertraukos grįžęs į aikštę, A.Gudaitis atrado visiškai pasikeitusią „Olimpia“ komandą. Su nauju treneriu Ettore Messina ir pasikeitusiu klubo žaidimo modeliu.

„Milane dabar viskas kitaip. Pradedant nuo trenerio, kuris atsinešė savo idėjas ir naują koncepciją, net ir man pačiam. Messina yra labai protingas treneris ir komanda dabar žaidžia kitokį krepšinį. Mums visiems reikės laiko viską perprasti“, – „la Repubblica“ sakė A.Gudaitis.

Kol negalėjo rungtyniauti dėl kryžminių kelio raiščių traumos, krepšininkas atrado naujų pomėgių.

„Pradėjau klausytis audioknygų. Taip pat esu teniso fanatikas. Nežaidžiu, bet mielai žaisčiau baigęs karjerą, – pasakojo A.Gudaitis. – Man patinka Rogeris Federeris, iš jaunųjų žaidėjų – Stefanas Tsitsipas. Kitą savaitę vyks ATP „Next Generation Finals“ – jau turiu bilietus.“

Praėjusią savaitę A.Gudaitis sugrįžo ant Eurolygos parketo.

Vos prisijungęs prie E.Messinos kapelos, vidurio puolėjas per 21 minutę pelnė 17 taškų, atkovojo 5 kamuolius, surinko 25 naudingumo balus ir svariai prisidėjo prie „Olimpia“ pergalės prieš Stambulo „Fenerbahče“ 87:74.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito