Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 03 12

ASVEL kuras išseko – po pergalių serijos pralaimėjo jau trečią kartą iš eilės

Šešių pergalių serija prieš kurį laiką džiaugęsi Vilerbano ASVEL (12-17) krepšininkai dabar jau klimpsta pralaimėjimų liūne. Prancūzai namuose 89:95 (30:23, 22:20, 21:27, 16:25) nusileido Berlyno ALBA (11-18) klubui ir pralaimėjo trečią kartą iš eilės.
ASVEL ir ALBA krepšininkai
ASVEL ir ALBA krepšininkai / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Šeimininkai Vilerbano krepšininkai kur kas geriau pradėjo rungtynes ir pirmajame kėlinyje turėjo 7, o antrajame – ir 12 taškų persvarą (50:38).

Vaizdas aikštėje pasikeitė po ilgosios pertraukos, kai Aito Garcia Reneseso auklėtiniai greitai prisivijo varžovus, o dar neįpusėjus trečiajam kėliniui ir persvėrė santykį – 58:57.

Paskutiniame ketvirtyje aikštėje virė įnirtinga kova, kurioje kertiniu tapo ALBA italo Simone Fontecchio tritaškis likus žaisti 52 sekundes, išvedęs svečius į priekį 92:89.

Kitose ASVEL atakose Guerschonas Yabusele ir Norrisas Cole'as nepataikė dvitaškio ir tritaškio, o tris iš keturių baudų metimų sumetę S.Fontecchio ir Marcusas Erikssonas „uždarė“ rungtynes.

Nepaisant pergalės, ALBA išsaugo tik teorines viltis patekti į atkrintamąsias varžybas. Nedaug šansų turi ir ASVEL – šios komandos nuo aštuoneto atsilieka atitinkamai penkiomis ir keturiomis pergalėmis, o iki reguliariojo sezono finišo liko tik penki turai.

ASVEL: Guerschonas Yabusele 20, Williamas Howardas 15 (6 rez. perd.), Ismaelis Bako ir Norrisas Cole'as (6/10 dvit., 0/5 trit.) po 12.

ALBA: Peytonas Siva 21 (7 rez. perd., 28 naud. bal.), Simone Fontecchio 19 (7/9 dvit.), Marcusas Erikssonas 14, Johannesas Thiemannas 13 (6 atk. kam.), Benas Lammersas 12 (6/7 dvit.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas