Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 12 10

Autsaiderių niuksą sugėręs Šaras: „Susilydome, kai rungtynės tampa atkaklios“

Šarūnas Jasikevičius negreitai atėjo į spaudos konferencijų salę po to, kai jo treniruojama „Barcelona“ Eurolygos rungtynėse namuose netikėtai gavo antausį nuo Vilerbano ASVEL komandos, rašo „Mundo Deportivo“.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Scanpix/dpa/picture-alliance nuotr.

Katalonai krito prieš prancūzus 74:75 ir patyrė ketvirtą pralaimėjimą per 12 sužaistų Eurolygos turų.

Bet įskaitant ir Ispanijos ACB lygą, tai jau antra iš eilės „Barcos“ nesėkmė, nes savaitgalį katalonai krito ir prieš Santjago de Kompostelos „Obradoiro“ komandą su Mareku Blaževičiumi.

Šaras po rungtynių pripažino, kad jam sunku paaiškinti pralaimėjimus prieš apatinės Eurolygos ir ACB lygų lentelių dalies komandas.

„Turėjome sudėtingą situaciją su traumomis ir sugrįžimais po jų, bet tai nėra pasiteisinimas, nes nesugebėjome įtikinti savo vyrų oponento rimtumu, – kalbėjo lietuvis. – Vėl kalbame apie didelę persvarą ir jos iššvaistymą. Be to, padarėme 11 klaidų pirmoje pusėje ir nepataikėme tritaškių.“

Visgi netrukus Š.Jasikevičius prisiėmė atsakomybę už pralaimėjimą.

„Kaip treneris, esu atsakingas už tai. Nežaidžiame kietai, nenužudome varžovų turėdami 12 taškų persvarą. Turime rasti balansą šioje komplikuotoje situacijoje. Susilydome, kai rungtynės tampa atkaklios, bet aš negaliu mūsų padaryti stipresniais psichologiškai“, – kalbėjo Šaras, kurio komanda dabar su Madrido „Real“ ir Pirėjo „Olympiakos“ dalinasi 3-5 vietas Eurolygoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas