Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 26

„Barcos“ puolėjas davė skambų pažadą ir pasakojo istoriją apie Šarą

„Barcelona“ komandos puolėjas Alexas Abrinesas papasakojo istoriją apie Šarūną Jasikevičių ir pažadėjo, kad, jei laimės Eurolygos titulą, plaukios didžiajame „Montjuic“ fontane Barselonoje.
Alexas Abrinesas
Alexas Abrinesas / Euroleague.net nuotr.

Pirmą kartą finalo ketverte A.Abrinesas žaidė 2013-siais, kai jam dar nebuvo nė 20-ties. Dabar ispanas grįžta ir tikisi, kad šįkart pavyks šokti triumfo šokį Kelne.

O vėliau, veiksmui persikėlus į Barseloną, krepšininkas pasižadėjo šokti į magiškąjį fontaną.

„Vienintelis dalykas, apie kurį kalbėjome rūbinėje, yra tai, kad plaukiotume su Pierre'u Oriola „Montjuic“ fontane. Dabar tai yra vienintelis planas, o Nickas Calathesas mums atneš rankšluosčius. Jei leimėsime Eurolygą, aš ten būsiu“, – interviu „Eurohoops“ sakė A.Abrinesas.

„Montjuic“ fontanas yra milžiniškas, per sekundę jis paleidžia daugiau nei 2000 litrų vandens pro daugiau nei 3600 angų.

Prieš finalo ketvertą A.Abrinesas kiek papasakojo ir apie Šarūną Jasikevičių, su kuriuo yra buvęs vienoje komandoje.

„Kaip žaidėjas, jis tikrai tiek nerėkė, tą galiu garantuoti. Tačiau skirtumų daug nėra. Kaip treneris, jis labai intensyvus, bet toks buvo ir kaip žaidėjas. Jis daug reikalaudavo. Žaidžiau su juo, kai jo karjera jau ėjo į pabaigą ir, žinoma, iš savęs tada jis tiek daug jau nereikalavo. Nors buvo visko. Pamenu, buvo rungtynės prieš Madrido „Real“ ACB lygos atkrintamosiose. Šaras žaidė su lūžusiu šonkauliu ir pelnė 20 taškų.

Jis ir Joe Inglesas užsimetė komandą ant pečių. Galiausiai mes nelaimėjome, tačiau tokie dalykai labai daug pasako apie asmenybę, apie atsidavimą. Taip pat žinome, koks jis yra „Barcos“ sirgalius. Garbė turėti jį kaip trenerį ir iš jo mokytis“, – sakė A.Abrinesas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas