Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 06 30

Be darbo likęs Europos čempionato MVP masina Eurolygos klubus

Pernai Europos krepšinio čempionato naudingiausiu žaidėju išrinktas Willy Hernangomezas liko be darbo. „New Orleans Pelicans“ klubas atleido ispaną, kurio paslaugomis dabar domisi Eurolygos klubai.
Willy Hernangomezas
Willy Hernangomezas / FIBA.com nuotr.

29-erių vidurio puolėjas Naujajame Orleane žaidė nuo 2020-2021 m. sezono pradžios, bet „pelikanų“ gretose jam neliko vietos ketvirtadienį, kai ekipa nutarė nepratęsti sutarties ispanu 2023-2024 m. sezonui.

Praėjusiame sezone Jono Valančiūno dubleriu buvęs žaidėjas sužaidė 38 mačus, kuriuose vidutiniškai rungtyniavo po 12,1 minutės, pelnė po 6,9 taško ir atkovojo po 4,7 kamuolio.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Nikola Jokičius ir Willy Hernangomezas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Nikola Jokičius ir Willy Hernangomezas

W.Hernangomezas prioritetą žvelgdamas į ateitį teikia NBA lygai, bet juo jau domisi Eurolygos ekipos.

„Eurohoops“ pranešė, kad ispaną savo gretose norėtų matyti naujasis Atėnų „Panathinaikos“ treneris Erginas Atamanas. Teigiama, kad turkas yra didelis šio krepšininko mėgėjas.

Taip pat dėmesį ispanui turėtų parodyti ir dar keli Europos grandai – Stambulo „Fenerbahče“ ir Madrido „Real“. Pastarajai ekipai W.Hernangomezas atstovavo prieš pakeldamas sparnus už Atlanto.

211 cm ūgio aukštaūgis NBA lygoje debiutavo 2016 metais ir yra sužaidęs 345 rungtynes pajėgiausiose pasaulio pirmenybėse. Geriausius rodiklius jis fiksavo 2021-2022 m. sezone, kai vidutiniškai rinko po 9,1 taško ir 6,8 sugriebto kamuolio.

Pernai rugsėjį kartu su Ispanijos rinktine W.Hernangomezas triumfavo Europos čempionate ir buvo išrinktas naudingiausiu turnyro krepšininku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas