Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 09

Belgrade sutriuškintas ir išvytas E.Atamanas kando „Crvena zvezda“ sirgaliams

Eurolygos čempionas Stambulo „Anadolu Efes“ klubas buvo sutriuškintas Belgrade, o Erginas Atamanas – išvytas iš aikštės už dvi technines pražangas.
Erginas Atamanas
Erginas Atamanas / FIBA.com nuotr.

57-erių treneriui ginčijantis su teisėjais, šeimininkai „Crvena zvezda“ sirgaliai dar įpylė žibalo į ugnį – visa arena skambėjo nuo skanduotės „F**k you Ataman“.

Teisėjų kantrybės taurę E.Atamanas galiausiai perpildė ketvirtojo kėlinio viduryje, o „Crvena zvezda“ šventė pergalę 94:75.

„Šiose rungtynėse aš dar sykį supratau, kokie nuostabūs yra mūsų sirgaliai. Jie visada atsižvelgia į sąžiningo žaidimo dvasia ir papuošia patį sportą. Tuo metu mano atžvilgiu nukreipti „Crvena zvezda“ keiksmažodžiai buvo gėda sportui ir Eurolygai“, – kirto E.Atamanas.

Įdomu, kad šiame sezone iš aikštės jis buvo išvytas tik pirmą sykį.

Po šio pralaimėjimo „Anadolu Efes“ (13-13) situacija turnyrinėje lentelėje darosi vis pavojingesnė. Eurolygos čempionai šiuo metu užima 10 vietą ir jei reguliarusis sezonas baigtųsi dabar – nepatektų į atkrintamąsias.

Tiesa, Stambulo klubas dar turi vieną mačą atsargoje, o iki reguliaraus sezono pabaigos jam dar lieka sužaisti 8 rungtynes.

„Kitos mūsų rungtynės, penktadienį namie su Tel Avivo „Maccabi“, mums bus ypatingai svarbios. Nesvarbu, kad turime traumuotų žaidėjų, mes jas tikrai laimėsime. Dėl to, kokią atmosferą ir motyvaciją mums sukurs mūsų sirgaliai“, – teigė du Eurolygos titulus iš eilės laimėjęs E.Atamanas.

Belgrade „Anadolu Efes“ vertėsi be savo lyderių – Vasilije Micičiaus ir Shane‘o Larkino. Maža to, rungtynių metu traumą dar patyrė ir Rodrigue‘as Beaubois, nebaigęs susitikimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas