Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 07 17

Būrį klubų dominantis Margiris Normantas neskuba: „Nusprendžiau palaukti“

Vilniaus „Ryto“ kapitonas Margiris Normantas yra viena didžiausių žuvų Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) vasaros turguje, bet greitų sprendimų dėl naujo kontrakto jis nežada. Realu, kad krepšininkas lauks iki pat pasaulio pirmenybių.

Margiris Normantas pirmą kartą karjeroje dalyvauja pagrindinės Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės stovykloje, kuri, kaip ir įprasta, vėl vyksta „Vanagupės“ viešbutyje Palangoje.

„Nuo rezervinės ši rinktinės stovykla tikrai skiriasi atmosfera. Jūsų (žurnalistų – aut. past.) daugiau. Smagu. Bus smagu išbandyti save ir padėti rinktinei, – sakė M.Normantas. – Faktas, kad pusės geriausių žaidėjų nėra, bet, manau, viskas bus gerai. Turėsime daug noro, šviežio kraujo ir viskas bus gerai.“

Vilniaus „Ryto“ kapitonas prie rinktinės prisijungė neturėdamas kontrakto su klubu.

Kaip skelbia 15min šaltiniai, M.Normantą vilioja būrys klubų, tarp kurių – „Paris“, Sasario „Dinamo“, „Rytas“ ir „Wolves“.

Vis dėlto M.Normantas greitų sprendimų nežada.

„Nusprendžiau palaukti ir pažiūrėti, kaip seksis ir kas ką pasiūlys, – sakė 26-erių metų 194 cm gynėjas. – Žvilgsnis krypsta į ten, kur yra geriausia – ir užsienis, ir Lietuva. Svarstysime pasiūlymus – kur geriausia man, kur geriausia šeimai ir kur manęs labiausiai nori.“

Ar krepšininkas pasiryžęs kontrakto laukti iki pat pasaulio čempionato, vildamasis, kad geras pasirodymas pakels ir vertę rinkoje?

„Nežinau, pažiūrėsime. Dar nenusprendėme su agentu, kaip čia viskas bus. Jis atvažiuos į Palangą ir pakalbėsime. Iš mano rakurso, tai ši vasara yra įdomi“, – sakė M.Normantas.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Margiris Normantas
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Margiris Normantas

FIBA Čempionų lygos praėjusį sezoną M.Normantas fiksavo 8,7 pelnyto taško, 3,1 atkovoto kamuolio, 2,1 rezultatyvaus perdavimo ir 9,1 naudingumo balo statistiką.

„Betsafe-LKL“ čempionate M.Normanto statistika siekė 10,7 taško, 2,7 atkovoto kamuolio, 3 rezultatyvių perdavimų ir 11 efektyvumo balų per mačą.

Kiek „Rytas“ yra pasiryžęs laukti savo kapitono sprendimo?

„Kažkiek teko kalbėti. Galbūt pašnekesys suintensyvės šią savaitę. Pažiūrėsime, nežinau, kiek jie pasiruošę mane išlaikyti, kiek jie manęs norės ir kiek jie matys mane komandoje. Matysime“, – sakė M.Normantas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas