Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
09 26

Buvęs žalgirietis stebėjosi tuštoka „vilkų“ irštva: „Prieš „Rytą“ buvo beprotiška, o dabar – tylu“

Trečiadienį „Twinsbet“ arenoje buvo galima išvysti pažįstamą veidą. Vilniaus „Wolves Twinsbet“ ekipa pirmajame šio sezono Europos taurės mače susitiko su Stambulo „Bahčešehir“, atstovaujama buvusio žalgiriečio Tylerio Cavanaugh.
Vilniaus „Wolves“ – Stambulo „Bahcesehir“
Vilniaus „Wolves“ – Stambulo „Bahcesehir“ / Patricija Adamovič / BNS

Amerikietis kėlė didelį galvos skausmą ,,vilkų“ strategui Alessandro Magro. Puolėjas per pirmąsias dešimt minučių pelnė 11 taškų, dominuodamas prieš visą sostinės aukštaūgių grandį.

Rungtynes puolėjas baigė pelnęs 13 taškų, atkovojęs 2 kamuolius ir užfiksavęs 13 naudingumo balų statistiką, o „Bahčešehir“ išsivežė pergalę 80:69.

Pirmą kartą į Lietuvą po etapo Kauno ,,Žalgirio“ klube atvykęs Tyleris Cavanaugh teigė, kad pasiilgo Lietuvos, kurioje gyveno 2021-2023 m. laikotarpiu.

,,Lietuva man yra ypatinga vieta – vos tik nusileidus, apėmė šilti jausmai, – kalbėjo amerikietis. – Čia praleidau dvejus metus, per kuriuos buvo visko. Taip pat Lietuvoje gimė mano dukra, laimėjau šalies čempionatą. Turėjau operaciją, išgyvenau daug prisiminimų, emocijų. Taip pat susitikau su Regimantu Miniotu ir Mareku Blaževičiumi. Esu laimingas grįžęs čia“, – sakė puolėjas.

Patricija Adamovič / BNS/Vilniaus „Wolves“ – Stambulo „Bahcesehir“
Patricija Adamovič / BNS/Vilniaus „Wolves“ – Stambulo „Bahcesehir“

Įprastai į „Twinsbet“ areną T.Cavanaugh atvykdavo žaisti su Kauno „Žalgiriu“, kuomet reikėdavo kautis prieš amžiną priešą – Vilniaus „Rytą“. Šįkart viskas buvo kitaip, puolėjas žaidė prieš „Wolves“ ir, pasak jo, atmosfera labai nustebino. Pažiūrėti pirmųjų „vilkų“ rungtynių susirinko vos 1,7 tūkst. žiūrovų.

,,Buvo tikrai keista. Kiekvieną kartą, kai čia žaisdavau prieš „Rytą“ atmosfera buvo beprotiška, pilna arena sirgalių, o dabar – tylu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas