Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 26

Buvęs „Žalgirio“ lyderis Jamesas Andersonas grįžta žaisti į Europą

Kauno „Žalgirio“ komandos vienas lyderių ir aistruolių numylėtinis Jamesas Andersonas po nenusisekusio sezono NBA lygoje nusprendė grįžti į Europą ir taps Stambulo „Daruššafaka“ komandos nariu. Pranešama, kad 27-erių metų amerikietis su Turkijos klubu sudarys ilgalaikę sutartį, kurios finansinės sąlygos neatskleidžiamos.
Jamesas Andersonas
Jamesas Andersonas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

NBA lygoje J.Andersonas praėjusį sezoną sužaidė 51-erias rungtynes. „Sacramento Kings“ puolėjas vidutiniškai pelnė po 3,5 taško, atkovojo po 1,7 kamuolio ir aikštėje praleisdavo po 14,1 minutės.

Į stipriausią pasaulio krepšinio lygą puolėjas išvyko po itin sėkmingo sezono Kauno „Žalgirio“ komandoje. Būtent sezonas Lietuvos čempionų gretose leis jam ir dabar pasirašyti milijoninę sutartį su Turkijos klubu. Spėjama, kad J.Andersonas per sezoną uždirbs apie milijoną eurų.

J.Andersonas kitą sezoną NBA būtų uždirbęs apie 600 tūkstančių dolerių.

Stambulo „Daruššafaka“ komanda buria vieną pajėgiausių krepšinio komandų Europoje. Turkijos klubo vadovai į vyriausiojo trenerio postą prisikvietė vieną garsiausių trenerių Davidą Balttą.

Kitą sezoną Stambulo „Daruššafaka“ Eurolygos turnyre kovos su Kauno „Žalgiriu“.

Šią vasarą „Sacramento Kings“ komandoje įsitvirtinti sieks lietuvis Artūras Gudaitis. Vilniaus „Lietuvos ryto“ vidurio puolėjas jau pradėjo fizinį pasirengimą išvykai į JAV ir ten dalyvaus „Vasaros lygos“ stovykloje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas