Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 08

COVID-19 susirgusi CSKA žvaigždė: „Mirštu, kaip noriu išeiti iš namų“

Praėjusią vasarą iš Pirėjo „Olympiakos“ į Maskvos CSKA ekipą persikėlęs serbas Nikola Milutinovas pateko tarp pirmųjų 2020–2021 metų sezono Eurolygos žaidėjų, kuriems buvo diagnozuotas koronavirusas. Ši naujiena labai išgąsdino 25-erių Europos krepšinio žvaigždę.

„Nejaučiau simptomų, bet kai testas buvo teigiamas, aš išsigandau. Morališkai pasijutau prastai. Bet net jei esu vienišas, nesu vienas. Medicinos personalas visą laiką man palaikė kompaniją. Namuose įstrigęs esu jau savaitę, mirštu, kaip noriu iš išeiti į lauką“, – sakė N.Milutinovas.

Serbas yra vienas iš dviejų CSKA naujokų, kartu su kartvelu Tornike Šengelija. Trejų metų sutartį su Rusijos klubu sudaręs centras gailisi, kad negali padėti komandai iššūkių pilname sezono starte.

Dimitrio Itoudžio auklėtiniai pirmajame Eurolygos mače krito Barselonoje, o antrajame namuose priims Tel Avivo „Maccabi“, o dar po savaitės lauks išvyka pas Edgarą Ulanovą į Stambulą.

„Esu naujoje komandoje, o ši iškilusi situacija mane erzina. Sezono pradžioje turime daug sunkių rungtynių, tačiau aš negaliu padėti komandai. Tikiu, kad artimiausiu metu galėsiu pradėti treniruotis namų sąlygomis. Pozityvioji pusė yra ta, jog pasveikęs galėsiu nesukdamas galvos žaisti svarbiausiuose sezono susitikimuose, nes šansai susirgti dar kartą bus minimalūs. Prižadėjau draugams, kad vėliau kompensuosiu atsiskyrimą nuo komandos“, – teigė 25-erių metų 212 cm ūgio N.Milutinovas.

NBA lygoje trečią mėnesį sėkmingai veikia „burbulo“ projektas, kai saugumo sumetimais ekipos suvažiavo į vieną vietą. Tokį scenarijų Senajame žemyne Eurolygos žvaigždei įsivaizduoti yra sudėtinga.

„Nemanau, kad tai būtų lengva įgyvendinti, – sakė CSKA vidurio puolėjas. – Toks dalykas pareikalautų labai daug pinigų iš komandų ir Eurolygos. Nemanau, kad tai yra įmanoma ilgalaikėje perspektyvoje. Panašu, kad neįmanoma išvengti viruso plitimo. Svarbu tai, kad šis infekcija nepaliestų sunkiai sergančių žmonių bei nesudarytų židinių komandose, dėl kurių tektų atšaukti rungtynes.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas