Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 11

Daugiau minučių A.Gudaičiui? „Zenit“ prieš „Žalgirį“ versis be vidurio puolėjo

Kauno „Žalgiris“ jau netrukus pasileis į kelionę per Rusiją, kurios antroji stotelė bus Sankt Peterburge. Ten žalgiriečiai penktadienį žais Eurolygos rungtynes prieš „Zenit“ klubą, kuris turės verstis be vidurio puolėjo Alexo Poythresso.
Alexas Poythressas
Alexas Poythressas / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

27-erių amerikietis, Eurolygoje rungtyniaujantis pirmą sezoną, kenčia nuo čiurnos skausmų, dėl kurių jau praleido Eurolygos rungtynes praėjusią savaitę.

Pranešama, kad A.Poythressas nežais ne tik prieš „Žalgirį“, bet ir prieš Miuncheno „Bayern“. Šios rungtynės vyks trečiadienį.

Pirmajame tarpusavio susitikime amerikietis pridarė nemažai problemų „Žalgiriui“. Lapkričio pabaigoje „Žalgirio“ arenoje jis per 22 minutes pelnė 11 taškų ir atkovojo 4 kamuolius.

Užsitęsęs priverstinis A.Poythresso poilsis veikiausiai reiškia, kad ir vėl daugiau minučių turėtų gauti kitas „Zenit“ centras Artūras Gudaitis.

Lietuvis jau ir praėjusią savaitę Atėnuose žaidė rekordiškai daug – 26 minutes, o per jas sumetė net 25 taškus ir užfiksavo karjeros rezultatyvumo rekordą.

A.Poyhtresso vidurkiai šį sezoną siekia 9,3 taško ir 4,9 atkovoto kamuolio per beveik 20 minučių. A.Gudaičio rodikliai panašūs – 9,5 taško ir 3,6 sugriebto kamuolio per kiek mažiau nei 19 minučių.

„Žalgirio“ ir „Zenit“ rungtynės penktadienį prasidės 19 valandą. Prieš tai, trečiadienį nuo 19 val., žalgiriečiai Maskvoje grumsis su Eurolygos lydere CSKA komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas