Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 05 04

Dėl rinktinės abejoja ir Ignas Brazdeikis: „Šis mano sezonas prasidėjo birželį“

Lietuvos rinktinės sudėtį rugsėjį Azijoje vyksiančiame pasaulio čempionate gaubia vis didesnė migla. 15min šią savaitę jau rašė apie būrį žaidėjų, abejojančių dėl atstovavimo nacionalinei komandai šią vasarą, o prie šio sąrašo po Kauno „Žalgirio“ pralaimėjimo „Barcelona“ komandai galime pridėti ir Igną Brazdeikį.
Ignas Brazdeikis
Ignas Brazdeikis / Scanpix Baltics nuotr.

Lukas Lekavičius, Marius Grigonis, Rokas Giedraitis, Edgaras Ulanovas, Domantas Sabonis, o dabar – ir Ignas Brazdeikis.

Visas būrys garsių Lietuvos krepšininkų abejoja dėl žaidimo šalies rinktinėje artėjančią vasarą, nors rezultatai pasaulio čempionate lems ir bilietą į kitų metų Paryžiaus olimpines žaidynes.

Pagrindiniame sporto renginyje, kuris vyksta kas ketverius metus, žais dvi geriausius rezultatus planetos pirmenybėse fiksuosiančios rinktinės iš Europos, neskaitant olimpinių žaidynių šeimininkės Prancūzijos, o kitos komandos vietos šiame turnyre sieks per atrankos turnyrą.

„Man reikia laiko nusiraminti ir susidėlioti mintis, – portalui 15min po rungtynių su „Barcelona“ kalbėjo vienas „Žalgirio“ lyderių Ignas Brazdeikis. – Tai man buvo labai ilgi krepšinio metai. Mano sezonas prasidėjo birželį, kai atvykau į pirmąjį rezervinės rinktinės langą, tuomet vykau į Europos čempionatą, po kurio šokau tiesiai į klubinį sezoną. Man reikia laiko pagalvoti apie žaidimą rinktinėje. Noriu pailsėti ir pažiūrėti, kas iš to išeis.“

Pilietybės klausimus išsprendęs 24-erių metų I.Brazdeikis praėjusį birželį prisijungė prie rezervinės Lietuvos rinktinės, puikiai užsirekomendavo bei ne tik išvyko su komanda į Senojo žemyno pirmenybes Vokietijoje, bet ir pasirašė įspūdingą kontraktą su Kauno „Žalgiriu“.

Tvirto atsakymo Iggy neturi ir dėl žaidimo „Žalgiryje“ kitame sezone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas