Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 07 25 /10:11

Jockas Landale'as paneigė kalbas, kad gali nežaisti „Žalgiryje“

Jockas Landale'as vis dėlto užsivilks Kauno „Žalgirio“ marškinėlius. Australijos radijo laidoje prasitaręs, kad gali pasirašyti kontraktą su NBA komanda ir neatvykti į Lietuvą, 23 metų 211 cm ūgio krepšininkas vis dėlto paskelbė atnaujintą informaciją.
Jockas Landale'as
Jockas Landale'as / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Yra neblogi šansai, kad kitą sezoną mane pamatysite NBA“, – „RSN 927's the Breakfast Club“ podkaste sakė J.Landale'as.

Centras minėjo, kad turi kelis pasiūlymus iš NBA: „Deja, dabar negaliu daug ko komentuoti. Yra keletas kontrakto dalykų, kuriuos reikia išspręsti su Lietuvos komanda. Bandome rasti būdų, kad visi liktų laimingi. Jeigu tai nutiks, bus puiku, bet net jei ir nežaisiu NBA, būsiu labai geroje komandoje. Tačiau taip, tikrai yra šansų, kad žaisiu NBA.“

Vis dėlto J.Landale'as žaibiškai sureagavo į žiniasklaidoje išplitusias jo citatas.

„Naujausia informacija tokia, kad aš tikrai žaisiu Europos grande „Žalgiryje“. Labai noriu susipažinti su naujais komandos draugais ir pradėti dar vieną legendinį sezoną“, – tviteryje rašė aukštaūgis.

Po debiutinio sezono Europoje Belgrado „Partizan“ komandoje, J.Landale'as puikiai prisistatė NBA vasaros lygoje Las Vegase.

23 metų 211 cm ūgio australas per vienerias rungtynes rinko vid. 18,3 taško, atkovojo po 7 kamuolius ir atlikdavo 1,3 rezultatyvaus perdavimo, o krepšį atakavo bendru 55 proc. tikslumu.

„Landale'as yra geriausias „Bucks“ žaidėjas vasaros lygoje“, – 24sek teigė buvęs žalgirietis Beno Udrihas, Las Vegase dirbęs „Milwaukee Bucks“ trenerių štabe ir iš arti stebėjęs centro pasirodymą.

„Vasaros lyga buvo puiki, – džiaugėsi pats J.Landale'as. – Manau, kad mano pasirodymas vasaros lygoje turės įtakos mano šansams gauti pasiūlymą iš NBA.

NBA žmonės norėjo mane pamatyti greito krepšinio aplinkoje ir šalia kitų NBA žaidėjų. Tad manau, kad mano pasirodymas gali padėti man gauti NBA kontraktą.

Jeigu ne, nieko nepadarysi, bet, mano nuomone, žmonės padarytų klaidą. Tačiau viskas gerai – tai jau priklauso nebe nuo manęs.“

J.Landale'as iki liepos 15 d. turėjo galimybę palikti „Žalgirį“ dėl NBA komandos. Vis dėlto iki minėto termino australas nebuvo sulaukęs konkrečių pasiūlymų iš NBA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento