Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Derbį laimėjusio Šaro ironija: „Kol kas LeBronas Jamesas negali prisijungti“

Stambulo derbį prieš „Anadolu Efes“ išvykoje laimėjęs „Fenerbahče“ vairininkas Šarūnas Jasikevičius ironiškai pokštavo spaudos konferencijoje.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Vida Press nuotr.

„Mes ieškome LeBrono Jameso, – į klausimą, kokio naujoko dairosi ironiškai reagavo lietuvis. – Jis kol kas atsakė, kad negali atvykti dėl savo įsipareigojimų „Lakers“ klubui.“

Po Scottie Wilbekino kelio raiščių traumos „Fenerbahče“ ekipa turkų žiniasklaidoje yra siejama su ne vienu galimu naujoku, o tai – akivaizdžiai nepatinka Š.Jasikevičiui.

VIDEO: Başantrenörümüz Sarunas Jasikevicius'un Basın Toplantısı | Anadolu Efes 78-83 Fenerbahçe Beko

„Sužaidėme puikias rungtynes, o jums terūpi gandai, – piktinosi „Fenerbahče“ vairininkas. – Įvardinote tikriausiai jau 17 pavardžių. Nežinau, ar dar liko kažkas, kas negalėtų papildyti „Fenerbahče“? Gal geriau pakalbėtume apie puikias rungtynes, kurias sužaidėme?“

Spaudos konferencija buvo verčiama į turkų kalbą, o Šaras per tą laiką dar pridūrė: „Ir aš esu neteisus, kad 17 pavardžių. Iš tikrųjų 27-ias.“

Galiausiai jis negailėjo pagyrų latviui Artūrui Žagarui, kuris pelnė 11 taškų (2/2 trit., 3 rez. perd.) per 14 žaidimo minučių.

„Turėtumėte pamatyti, kaip jis dirba treniruotėse. Vieną dieną jam kraujuoja nosis, kitą – lūpa. Galvojau, kad mačą su „Olympiakos“ Kretoje (pasiruošimo etape) jis baigs ligoninėje. Visi jį muša, bet jis nesitraukia, kovoja už save. Jis – labai talentingas, bet turi išlikti sveikas“, – pažymėjo Š.Jasikevičius.

„Tai buvo jo vakaras. Artūras buvo rimtas faktorius prieš vieną geriausių Eurolygos komandų. Ir treniruotėse jis yra fantastiškas. Svarbiausia, kad jis išliktų sveikas. Turime likti kantrūs“, – pridūrė Šaras.

VIDEO: NON-STOP ACTION in High-Stakes Istanbul Derby | Efes - Fenerbahce | Basketball HIGHLIGHTS 24-25

Priminsime, kad praėjusiame sezone A.Žagaras buvo išnuomotas Vilniaus „Wolves“ klubui, bet sezono pradžioje patyrė jau ne pirmą savo karjeroje sunkią kelio traumą.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas