Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 12 18

Dvigubai už „Žalgirį“ vargingesnė „Crvena zvezda“ varžosi dėl Eurolygos atkrintamųjų

Viena neturtingiausių Eurolygos ekipų Belgrado „Crvena zvezda“ (7-9) ir toliau triukšmauja stipriausiame Europos krepšinio klubų turnyre.
Nikola Kaliničius
Nikola Kaliničius / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Dejano Radonjičiaus kariai penktadienį namuose 81:78 (20:21, 26:24, 19:22, 16:11) įrodė savo pranašumą prieš Miuncheno „Bayern“ (7-9) klubą.

Taškas į tašką vykusiose rungtynėse svečiai iš Vokietijos dar pirmavo ketvirtojo kėlinio pradžioje (67:70), bet šeimininkai tada spurtavo 11:0 ir įgijo lemiamą persvarą (78:70).

„Crvena zvezda“ į pergalę vedė 20 taškų pelnęs Nikola Kaliničius, dar atkovojęs ir 7 kamuolius. Nuo suolo kilęs Branko Lažičius pridėjo 12, o kitas atsarginis Nikola Ivanovičius – 11 taškų. Aukštaūgio Luka Mitrovičiaus sąskaitoje – 9 taškai ir 8 rezultatyvūs perdavimai.

„Bayern“ gretose rezultatyviausias buvo taip pat serbas Vladimiras Lučičius – 21 (4/9 trit.). Nickas Weileris-Babbas surinko 16 (6 atk. kam., 5 rez. perd.), Othello Hunderis (10 atk. kam.) ir Ognjenas Jaramazas – po 11 taškų.

Septintą pergalę per 16 rungtynių iškovojusi „Crvena zvezda“ Eurolygoje dalinasi 9-13 vietas ir tik vienu laimėjimu atsilieka nuo aštuntosios pozicijos, reikalingos norint žaisti atkrintamosiose.

„Crvena zvezda“ prezidentas Nebojša Čovičius prieš sezoną skelbė, kad Belgrado klubo biudžetas – 5,1 mln. eurų. Palyginimui, „Žalgirio“ piniginė šiemet – 10 mln. eurų.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas