Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 11 16

Džiugios naujienos Šarui: artėja dviejų svarbių „Barcelona“ žaidėjų sugrįžimas

Šarūnas Jasikevičius trina rankomis – artimiausiu metu „Barcelona“ sulauks dviejų svarbių žaidėjų sugrįžimo. Tinklalapis „sport.es“ praneša, kad Kyle'as Kuričius ir Nikola Mirotičius baigia gydytis traumas ir medikai greitai jiems turėtų uždegti žalią šviesą žaisti rungtynėse.
Nikola Mirotičius
Nikola Mirotičius / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

„Sport.es“ praneša, jog 33-ejų metų Kyle'as Kuričius turėtų sugrįžti šią savaitę į rikiuotę, o Nikola Mirotičius yra paskutiniame Achilo sausgyslės, kurią susižeidė tarpsezonio metu, gydymo etape.

Snaiperis nerungtyniavo nuo spalio 2-osios dienos, kai dvikovoje su Vitorijos „Baskonia“ susižeidė galvą. „Barcelona“ pratęsė gydymo laikotarpį, kad išvengtų galimų rizikų ir komplikacijų. Skelbiama, kad K.Kuričius jau dirba komandinėse treniruotėse.

Jei ne ketvirtadienio rungtynėse Stambule su „Anadolu Efes“, tai K.Kuričiaus sugrįžimas turėtų įvykti sekmadienį Badalonoje su vietos „Joventut“.

Praėjusiame Eurolygos sezone K.Kuričius fiksavo 7,9 taško vidurkį, tritaškius realizuodamas 40 proc. tikslumu.

Euroleague.net nuotr./Kyle'as Kuricas
Euroleague.net nuotr./Kyle'as Kuricas

Pozityvios naujienos yra apie N.Mirotičių, apie kurio planuojamą sugrįžimą Šarūnas Jasikevičius visada vengdavo kalbėti. „Sport.es“ nedetalizuoja, kada į aikštelę išbėgs šis 31-erių žaidėjas, teigdama, kad tai įvyks „artimiausiu metu“.

ZUMAPRESS / Scanpix nuotr./Nikola Mirotičius ir Šarūnas Jasikevičius
ZUMAPRESS / Scanpix nuotr./Nikola Mirotičius ir Šarūnas Jasikevičius

„Barcelona“ lyderis Achilo sausgyslę nusiplėšė praėjusią liepą.

Praėjusiame Eurolygos sezone jis fiksavo 16,9 taško, 5,2 atkovoto kamuolio, 1,4 rezultatyvaus perdavimo ir 20,1 naudingumo balo statistiką.

5 pergales iškovojusi ir 2 pralaimėjimus patyrusi „Barcelona“ šiuo metu su Pirėjo „Olympiakos“ ir „Monaco“ dalijasi 2–4 vietomis Eurolygoje. Ispanijoje Šaro vyrai dalijasi pirmąja vieta su Tenerifės „Lenovo“ (po 5 pergales ir 1 nesėkmę).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas