Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 01 14

E.Messina: „Žalgiris“ sužaidė finalo ketverto kalibro rungtynes“

Ettore Messina šį sezoną dukart nusileido Kaziui Maksvyčiui. Milane „Olimpia“ sužaidė įstabų ketvirtąjį kėlinį, bet to nepakako. „Žalgiris“ triumfavo 66:61, o E.Messina pripažino kauniečių jėgą.
Ettore Messina
Ettore Messina / Scanpix/Simone Lucarelli/SIPA nuotr.

„Sveikinimai „Žalgiriui“, kuris sužaidė labai solidžias, finalo ketverto kalibro rungtynes tiek gynyboje, tiek puolime.

Esu patenkintas, kad sugrįžome į rungtynes ketvirtajame kėlinyje, ir grįžtu namo gavęs teigiamų signalų iš Stefano Tonuto. Būtent jis pralaužė tuos ledus“, – kalbėjo E.Messina.

„Žalgiris“ po trijų kėlinių turėjo 19 taškų pranašumą, bet paskutinę minutę šeimininkai atsilikinėjo jau tik dviem taškais – 61:63. Vis dėlto Edgaro Ulanovo tritaškis įtvirtino „Žalgirio“ pergalę.

„Realybė tokia, kad trys iš keturių mūsų žaidėjų nesugeba žaisti pakankamai gerai, kad laimėtume tokio lygio rungtynes. Staiga šviesos įsižiebia, kai kažkas parodo pavyzdį.

Visuomet reikia žaidėjų, kuriais galėtų sekti kiti. Negalime pabaigų žaisti nukabinę nosis, turime žaisti su maksimaliu užsispyrimu.
Džiaugiuosi, kad rungtynių pabaigoje radome tinkamą penketuką, tačiau nesugebame gerai žaisti visas 40 minučių“, – kalbėjo E.Messina.

Treneris patikino, kad pagrindinis komandos įžaidėjas Kevinas Pangosas nerungtyniaus dar kelis mėnesius. Tuo metu italų spauda pranešė, kad į Milaną atvyksta NBA žvaigždė Kemba Walkeris.

„Iš pradžių maniau, kad turime K.Pangosą ir kito žaidėjo nereikia. Bet tyrimai parodė, kad dar bent kelis mėnesius jis nežais. Situacija sudėtinga, todėl, be abejo, mes ieškosime išeičių“, – sakė E.Messina.

Lapkritį Kaune „Žalgiris“ buvo triumfavęs 71:62. „Olimpia“ vos su 6 pergalėmis (6-13) Eurolygoje užima priešpaskutinę, 17-ą, vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas