Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 12 02

E.Ulanovas apie finalo ketvertą Kaune: „Jaučiame papildomą motyvaciją“

Istoriškai sėkmingiausiai Eurolygoje startavęs ir namie niekam vis dar nepralaimintis Kauno „Žalgiris“ sezono pabaigoje rengs finalo ketvertą.
Rungtynių akimirka
Edgaras Ulanovas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Apie svajonę su „Žalgiriu“ patekti į lemiamas kovas Kaune prisipažino kapitonas Edgaras Ulanovas, bendraudamas su Graikijos žiniasklaida prieš rungtynes su Atėnų „Panathinaikos“.

„Pirmiausia, mūsų tikslas – patekti į atkrintamąsias. Tikrai nesame komanda, kuri galėtų svaičioti pareiškimais apie finalo ketvertą“, – gazzeta.gr teigė E.Ulanovas.

„Žinoma, apetitas auga bevalgant – esame atkrintamųjų zonoje ir tuomet sužinome, kad finalo ketvertas vyks tavo mieste. Žmogiška, kad pradedame svajoti ir apie patekimą į finalo ketvertą.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Ignas Brazdeikis ir Edgaras Ulanovas
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Ignas Brazdeikis ir Edgaras Ulanovas

Be jokios abejonės, tai bus didžiausias sporto įvykis mūsų šalyje, ne tik Kaune. Būtų fantastiška, jei mums pavyktų patekti, tačiau dabar dar anksti apie tai kalbėti. Turime pagerinti dar daug dalykų, žaisti stabiliau, tačiau papildomą motyvaciją jaučiame“, – tęsė „Žalgirio“ kapitonas.

Dviem pralaimėjimais sezoną Eurolygoje pradėję Kazio Maksvyčio auklėtiniai vėliau iš 8 dvikovų laimėjo net 6 ir šiuo metu užima 6 vietą. Didžiulis žingsnis į priekį komandai, kuri praėjusiame sezone liko paskutinė.

„Šiame sezone komanda tikrai jaunesnė ir alkanesnė. Turime žaidėjų, kurie turi, ką įrodyti Eurolygoje. Manau, kad tai ir suteikia skirtumą. Kita vertus, dar ankstoka daryti išvadas. Reguliariojo sezono maratone dar gali nutikti labai daug dalykų. Turime išlikti vieningi, negalvoti toli į priekį. Tik į artimiausią susitikimą“, – pridūrė E.Ulanovas.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Edgaras Ulanovas
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Edgaras Ulanovas

Artimiausioje kovoje – jau šio penktadienio vakarą – „Žalgiris“ (6-4) namie priims Atėnų „Panathinaikos“ (4-6) su dviem lietuviais Artūru Gudaičiu ir Mariumi Grigoniu. Tiesa, pastarasis dėl nugaros traumos į Kauną neatvyko.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas