Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 04 25

Eurolygos čempionai tiki „Žalgirio“ šansais: „Kazys moka įgelti favoritams“

Aštuonios komandos prilėkė paskutinį posūkį Eurolygos 2022–2023 m. sezono maratone. Į finišo tiesiąją išbėgs tik keturios stipriausios komandos, kurios paaiškės ketvirtfinalio serijose. Apie jas 15min kalbėjosi su trimis Eurolygos čempionais iš Lietuvos. Jūsų dėmesiui – „Barcelona“ ir Kauno „Žalgirio“ komandų akistatos apžvalga čempionų akimis.

15min tęsia Eurolygos čempionų prognozių turnyro ketvirtfinaliams ciklą.

Šį kartą kadaise nugalėtojų taurę į viršų kėlę Ramūnas Šiškauskas, Robertas Javtokas ir Jonas Mačiulis atsakė į 15min klausimus apie lietuviams įdomiausią Barselonos ir Kauno komandų seriją.

Euroleague.net/Jonas Mačiulis
Euroleague.net/Jonas Mačiulis

23 pergales per 34 turus iškovojusi „Barcelona“ reguliariajame sezone užėmė antrąją vietą ir užtikrintai pateko į ketvirtfinalį.

Jame katalonai, treniruojami Šarūno Jasikevičiaus, trečius metus iš eilės turės ryškių favoritų statusą, nors ankstesniais metais Sankt Peterburgo „Zenit“ ir Miuncheno „Bayern“ klubus „Barca“ ekipai pavyko parklupdyti tik per penkerių rungtynių serijas.

Savo ruožtu „Žalgiris“ į atkrintamųjų traukinį įšoko paskutinę akimirką ir su 19 pergalių užėmė septintąją vietą.

zalgiris.lt nuotr./Isaiah Tayloras
zalgiris.lt nuotr./Isaiah Tayloras

Atkrintamosiose Kauno komanda žais trečią kartą per pastaruosius penkerius metus – 2018-aisiais ji nugalėjo Pirėjo „Olympiakos“, o 2019 m. nusileido Stambulo „Fenerbahče“ krepšininkams.

Kokią baigtį „Barcelona“ ir „Žalgirio“ serijoje prognozuoja Eurolygos čempionai iš Lietuvos, kuris lietuvis laimės trenerių dvikovą ir kas bus svarbiausi šios akistatos veiksniai?

Jūsų dėmesiui – R.Šiškausko, R.Javtoko ir J.Mačiulio pamąstymai ir prognozės daugiausia lietuvių dėmesio sulauksiančiai Eurolygos atkrintamųjų serijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas