Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 02 03

Eurolygos ignoruojamas Šaras reikalauja skubaus sprendimo: „Tai žudo žaidėjus“

Į mūšį prieš buvusį savo klubą Atėnų „Panathinaikos“ šįvakar stosiantis Šarūnas Jasikevičius prieš rungtynes „Palau Blaugrana“ arenoje sukritikavo perkrautą Eurolygos komandų tvarkaraštį.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Lietuvio treniruojama „Barcelona“ (18-5) šįvakar sieks pergalėmis vėl susilyginti su turnyro lyderiu Madrido „Real“ (19-3).

Vis dėlto prieš laukiančias rungtynes Šaras rūpinasi ne tik susitikimo planu, bet ir žaidėjus spaudžiančiu tvarkaraščiu.

„Nuolat sakome, kad tvarkaraštis yra labai suspaustas. Svarbu, kad žaidėjai būtų kuo geriau pasirengę, bet mes, treneriai, prašome daugiau pagarbos priimant sprendimus. Galiausiai, aš esu tas, kuris sprendžia kelionių, koncentracijos klausimus, o Eurolyga nekreipia į mus dėmesio, nors daug dėl to skundžiamės“, – „Mundo Deportivo“ kalbėjo Š.Jasikevičius.

Šia tema prieš kelias dienas kalbėjo ir Belgrado „Partizan“ Europos taurėje treniruojantis Željko Obradovičius, taip pat reiškiantis abejones dėl dabartinio tvarkaraščio ir raginantis mažinti rungtynių skaičių.

Geram savo bičiuliui ir buvusiam mokytojui pritaria ir Š.Jasikevičius.

„Be žaidėjų ir trenerių, dar yra ir trečioji dalis – teisėjai, kuriuos taip pat tai veikia. Visi sutinkame, kad rungtynių skaičių reikia mažinti, nes tai žudo žaidėjus. Dabar turime ketverias rungtynes per savaitę, tad privalome skubiai rasti sprendimą“, – teigė Šaras.

Rungtynių skaičių reikia mažinti, nes tai žudo žaidėjus.

Jo treniruojama „Barca“ vien reguliariuosiuose Eurolygos ir ACB lygos sezonuose 2021–2022 m. sužais 68 susitikimus. Pridėjus Ispanijos Supertaurę, Karaliaus taurę, Eurolygos ir ACB atkrintamąsias, katalonų rungtynių skaičius gali išaugti net iki 94 susitikimų.

„Barcelona“ ir „Panathinaikos“ susitikimas šįvakar prasidės 22 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas