Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 10 01

Eurolygos starte sutriuškintas E.Atamanas: „Atvykome į Madridą lyg į turistinę kelionę“

Titulo gynybą Eurolygoje Stambulo „Anadolu Efes“ pradėjo beviltišku pralaimėjimu Ispanijoje. Karališkasis Madrido „Real“ iškaršė kailį čempionams 82:69.
Erginas Atamanas
Erginas Atamanas / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Galutinis rezultatas vaizdo aikštelėje neatspindi – „Real“ pirmą kėlinį laimėjo 32:15, antrajame jau dominavo ir daugiau nei 20 taškų, o „Anadolu Efes“ skirtumą šiek tiek sumažino tik baigiantis mačui.

„Atvykome į Madridą lyg į turistinę kelionę“, – po skaudaus antausio niršo Eurolygos čempionų treneris Erginas Atamanas.

„Pralaimėjome rungtynes jau pirmajame kėlinyje. Niekada nemačiau, kad mano komanda žaistų taip siaubingai. Neatlikome nė vieno rezultatyvaus perdavimo ir praradome 6 kamuolius“, – dėl prasto rungtynių starto pyko „Anadolu Efes“ strategas.

„Galiausiai kovą dėl atšokusių kamuolių pralaimėjome 23:47. Tai visa rungtynių analizė. Neįmanoma laimėti rungtynių, kai jau pirmajame kėlinyje varžovams duodi 17 taškų pranašumą. Siaubingas sezono startas mums“, – pridūrė E.Atamanas.

Priešingos nuotaikos buvo „Real“ vairininkas Pablo Laso. Įdomu, kad praėjusiame sezone jo treniruojamas karališkasis klubas, išretintas traumų ir lyderių persikėlimų į NBA, vos neįveikė „Anadolu Efes“ Eurolygos ketvirtfinalyje. Tada Stambulo klubas laimėjo seriją tik 3:2, o vėliau nužygiavo iki pat čempionų taurės.

„Žinoma, aš laimingas! Nugalėjome čempionus. Manau, puikiai gynėmės, buvome labai agresyvūs ir pataikėme puolime. Nieko daugiau ir negaliu prašyti iš komandos. Esu labai laimingas, nes nugalėjome tikrai stiprų priešininką. Žinoma, viskas dar tik prasideda“, – teigė P.Laso.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas